Suat Çiçekli 65 yaşında
Ebil Kasımlar kabilesinden merhum Durmuş Ali ve Müjgan Çiçekli’nin oğlu; Selda Çiçekli’nin eşi, Ece ve Deniz Çiçekli kardeşlerin babası, merhum Levent Çiçekli, Gülsenar Boran, Güler Çiçekli, merhum Bülent Çiçekli’nin kardeşi, Nurdan Çiçekli’nin kaynı, Meşerref ve Tahsin Kral’ın damadı, Selami, Ahmet ve Uğur Çiçekli’nin amcaoğlu, Suat Çiçekli vefat etmiştir. Cenazesi 26 Temmuz 2023 Çarşamba Gariplikte cenaze namazı kılınarak gariplik mezarlığına defnedilecektir.Kur’an-ı Keri’m’i Yeşilyurt mah. Armada konutları ablası Gülsenar Boran’ın evinde okunacaktır.
- Taziye Yakını:Ablası Gülsenar Boran 0505 843 57 52 Kardeşi Güler Çiçekli 0532 567 91 05 Eşi Selda Çiçekli 0538 266 77 49


Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(61)Doğan Soydan - Ruhu şad olsun, mekanı Cennet olsun.
Aile dostumuz güzel insan Durmuş Çiçekli'nin geride kalan çocuklarına, hısım akrabalarına başsağlığı diliyorum.
Ahmet Doğan / Samsun - Merhuma Allahtan rahmet tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı Cennet olsun.
Necdet (zor) Tümer Mer - Merhuma Allahtan rahmet diliyorum.
Şahin Yinanç-k.maraş - Suat kardeşimize,Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.....
Bünyamin Yüce Ist - Hakkın rahmetine
kavuşan merhum merhumeye yüce ALLAH'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum Yeri nur mekânı cennet olsun
Yusuf Köprübaşı - Suat'a Allah'tan rahmet, ailesine ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.
Necdet Deği̇rmenci̇oğlu - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailenin başı sağ olsun.
Mehmet Âki̇̇f İnal - Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesine,sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.
Ömerfaruk Erşahin - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
A. Kadir Karpınar - Allah rahmet eylesin. Allah eşi çocukları ve kardeşlerine sabırlar ihsan eylesin.
Şahin Yinanç-k.maraş - Merhum Suat kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim...
Mahmut Korkmaz - Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm aile, akraba ve dostların başı sağolsun. Balıkesir
Ahmet Gùneş Londra - Erken oldu bu veda ışıklar içinde uyu Suat kardeşim.
Tūm aile bireylerine sevenlerine başınız sagolsun sabırlar dilerim çok ūzgūnūm.
Hikmet Bodovoglu - Merhum Suat kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.
Murat Cehiz - Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Haşim - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarının başı sağolsun.
MESUT KARAOĞLAN - ALLAH RAHMET eylesin mekanı Cennet olsun. Ailesine sabır ve metanet versin.
Cuma Eser - Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim
Fatih Nakiboğlu - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Mesut Köprübaşı - Suat Çiçekli Efendi'ye Allah'tan Rahmet...Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum....
Alirıza Doğan - Ç0k iyi bir gardaşimdi çok üzüldüm rabbim hepimize sabırlar versin mekanı cennet olsun unutmayalım hepimiz bu imtihan dünyasındayız insallah rahmetlı kardeşimizde bizlerde kazananlardan oluruz âlirıza dogan
Oktay Vural - ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN .
Meti̇n Saraç - Uzun çarşımızın ve elbistanımızın değerli insanlarındandı. Mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin.
Hamdi Olgun - Merhuma Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dilerim mekanı cennet olsun
Faruk Tamer - Suat kardeşime rahmet, eşi, çocukları ve kız kardeşlerine başsağlığı ve metanetler dilerim.
Hüseyin Kul - Başınız sağolsun. Suat kardeşim ışıklar içinde uyusun. Acınızı paylaşıyor sabırlar diliyorum.
R Yüksek - ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun sabırlar dilerim iyi bir insandı üzgünüm
Sait Anteplioğlu - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
İlhan Colak - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Feyzi Şabi̇k - ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN
Rahmi Güllü - Çok üzgünüm, Levent Abi ve Bülent’ten sonra şimdi de Suat’ı kaybettik, hepsine Allah’tan rahmet diliyorum, Senar Ablama, Güler’e, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum, Allah sabırlar versin, mekanları cennet olsun.
Yaşar Bayar - Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Ailesi yakınlarının başı sağolsun.
Adem Kancı - Ruhu şad mekanı cennet olsun
Abdullah Yüce - Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Fazlı Yıldız - Allah (C.C) rahmet eylesin. Bütün yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun İnşallah.
Osman Efeoğlu - Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun
Kazım Çeti̇n - Allah rahmet eyleye. Mekanı cennet ola. Ailesine sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.
R Yüksek -
ALLA H rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun sabırlar dilerim
Derviş Doğan Bakkal - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Rüsdem Demireğen - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Nur içinde yatsın başınız sağ olsun Allah sabırlar versin inşallah
Haci Batmaz Hamburg - ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANIN CENNET OLSUN SUAT KARDEŞ
Gülhasaninoğlumustafa - ALLAH RAHMET EYLESİN MEKÂNI CENNETİ ÂLÂ OLSUN
Mehmet Hamamcı İstanbu - Merhuma Allahtan yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Hasan Paksoy - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Etem Kul - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim
Yaşar Özcan. Mersin - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bülent Keser - suat abiye yüce ALLAH tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim
Hamza Topsakal - Merhum Suat beye Allah’dan rahmet eşine evlatlarına kardeşlerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum mekanı cennet olur inşallah
Atıf Nakiboğlu (didim) - Suat Çiçekli nin zamansız ölümü gurbette ki bizleri sonsuz üzüntü sevk etmiştir,Allah rahmet eylesin Ailesinin eş dost akraba ve sevenlerinin başı sağolsun.Mekanı cennet olsun
Bahittinsaykınalmanya - Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.
Karayolcu Hulusi Doğan - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağ olsun
DURMUŞ SÖĞÜT - Suat kardeşim erken bir veda oldu bu, inşallah huzur içinde uyursun öbür gidenlerle beraber, mekanın cennet olsun, tüm aile efradına baş sağlığı diliyorum...
Hamit Saydam - Aynı mahallede,aynı okul ve sınıfta beraber okuduğum,kardeşim gibi sevdiğim Suat'ı kaybetmenin derin acısını yaşıyorum.Allah rahmet eylesin,yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun.
Hamit SAYDAM
Niyazi CERİTLİ - Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
SEMİH SEZER ANTALYA - Suat kardeşime Allahtan rahmet,sevenlerine baş sağlığı dilerim.
Mehmet Pamir (izmir) - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim sevenlerine sabır versin inşallah
Mehmet Akarsu /mersin - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Yusufkarcıoğlu - ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun
R Yüksek - ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun Çok iyi bir insandı
Cezmi̇ Özkara- İst. - Merhuma Allah'tan rahmet;ailesine,yakınlarına başsağlığı dilerim.
Adem Kancı - Ruhu şad mekanı cennet olsun
Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.