Sistem Değişmeli!

Futbol Federasyonunda seçim bitti. Her şey düzeldi.

Sezon boyunca takımlar bağırdı. Futbolda işler yanlış gidiyor diye.

Hatta Fenerbahçe gibi yüzyıllık bir camianın Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanımıza görsel basın yoluyla seslendi. “Sayın Cumhurbaşkanım bu arkadaş Fetocudur.”  

Ali Koç yanlış bir bilgiye mi sahipti?

Koskoca başkan canlı yayında böyle bir gaf mı yaptı?

Hele hele Ülkemizin en bilinen ailelerinden birinin göz bebeği ise.

Başkan ne demek istedi? En iyi ihtimalle terör örgütü sempatizanı mı dedi?

Yaptığı gaf ise; neden bunu çıkıp düzeltmedi?

85 milyonun önünde bu durumla karşılaşan Mehmet Başkan, bir çaba gösterdi mi? Hayır!

Cevap bile vermedi.

Sezon içinde her hafta, MHK’yı ve TFF’yi yerden yere vuran Ali Koç değil miydi?

Peki, Şampiyon GS’da durumlar nasıl? İstediği sonuçları alamadığında; Başkan Vekili Erden Bey; sezon bitince TFF hakkında bilgi ve belgeleri açıklayacaktı. Herkes eteğinde ki taşları dökecekti.

Ne oldu?

Yüzyıllık yol arkadaşları Beşiktaş’ı saf dışı bırakıp, tek adaylı seçime gittiler?

Seçimde; yan yana, kol kola girip Başkana destek verdiler.

Sorulması gereken soru şu?

Ne değişti?

Ne için anlaştınız?

Çok memnundunuz! Neden bu kadar bağırdınız?

Madem seçtiniz! 2023-2024 sezonunda bağırmayacaksınız.

İnşallah! Beşiktaş hariç, sessiz bir lig seyredeceğiz.

Avrupa’nın tüm liglerinde; maç takvimleri belli oldu. Müsabaka saatleri bile belirlendi. Uçak biletleri alındı. Bizimkiler hala tatildeler. Çünkü çok yoruldular. Çünkü bizim Federasyon çok özerk!

Ben Adnan ÖZER. Saygılarımla.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Adnan ÖZER - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.