Piazza’da indirim yarışı

Kahramanmaraş’ta Moda Ve Eğlencenin Kalbinin Attığı Piazza Alışveriş Ve Yaşam Merkezi, Yaza Özel Cazip Fırsatlarla Ziyaretçilerine Kazandırmaya Devam Ediyor.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde mağazalar adeta indirim yarışına girdi.

Kiğılı net yüzde 70 indirim fırsatı sunarken, her kesimden kadına seslenen Hotiç de net yüzde 70 indirim uyguluyor. FLO’da ise ayakkabılar, “tek fiyat” kampanyası ile 19.99 TL, 29.99 TL ve 39.99 TL’den satışa sunuluyor.Moda Di Centone ve Ramsey’de net yüzde 50, Süvari’de ise tüm ürünlerde net yüzde 50 indirim var.

Batik tüm ürünlerde yüzde 70, ikinci üründe artı yüzde 50, Derimod yüzde 70, Sarar tüm yaz ürünlerinde yüzde 50, BG Store da yine yüzde 50 indirim fırsatı ile ziyaretçilerini bekliyor.

U.S. Polo Assn yaza özel net yüzde 50, Vakko “büyük yaz indirimi” kapsamında yüzde 50, artı yüzde 20, Bambi, Arena ve Tergan net yüzde 70 indirim ile müşterilerini karşılarken, Kemal Tanca yüzde 50’ye varan indirim ve net yüzde 20 ikinci ürün indirimi uyguluyor. LTB ise yüzde 70’e varan indirim fırsatları sunuyor.

Madame Coco tüm ürünlerde yüzde 50+50, Karaca yüzde 70, Esse ise “etiketin yarısı” kampanyası ile ziyaretçilerini mutlu ediyor. Mango’da yüzde 70’e varan indirimler, İpekyol ve Twist’te yüzde 70 indirim, D’S Damat’ta yüzde 50 indirim ve artı “3 al 2 öde” kampanyası ziyaretçilere bayram havası yaşatıyor.

Spor giyim markası Hummel’da net yüzde 50 indirim fırsatı sunulurken, Mudo Collection’da tüm ürünlerde fiyatlar etiketin yarısı. LC Waikiki’de ise seçili ürünlerde yüzde 30, 40 ve 50 indirimler uygulanıyor. “Son fırsat” adı altında Greyder’de seçili ürünler 119.90 TL ve 149.90 TL’den satışa sunuluyor. Bebek giyiminin ünlü markası Pamidor da yüzde 70 indirim anne ve babaların yüzünü güldürürken, Deichmann “3 al 2 öde”, Tudors “bir alana bir bedava”, Colin’s ise “tüm yaz ürünlerinde etiketin yarısı” kampanyaları ile müşterilerini karşılıyor. Ayrıca, gençlerin tercihi Loft’ta net yüzde 50, English Home’da tüm ürünlerde yüzde 50, Koton’da yüzde 70 indirim Piazza ziyaretçilerini bekliyor.

16 Ağu 2016 - 11:04 Kahramanmaraş/ Kahramanmaraş- Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.