Başkan Şahin’den bisiklet yolu teşekkürü

Elbistan Esnaflar ve Bakkallar Odası Başkanı Kemal şahin, ilçe merkezindeki bisiklet yollarıyla ilgili yeni düzenlemeden dolayı Belediye başkanı Mehmet Gürbüz’e teşekkür etti.

Elbistan’da 2019 yılında uygulamaya geçirilen bisiklet yolu projesi, alınan kararla birlikte yeniden düzenlenecek. Elbistan Esnaflar ve Bakkallar Odası Başkanı Kemal Şahin, yaptığı açıklama ile bisiklet yolu projesindeki değişikliğin kent merkezindeki esnaflar açısından sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.

Bisiklet yollarının kaldırılması ve caddelerde geçici olarak araç parkına izin verilmesinin, esnaflar açısından bir rahatlama getireceğini ifade eden Başkan Şahin, “Elbistan Belediyesi, 2019 yılında kentimizde bisiklet yolu projesi başlatmıştı. Bisiklet yolu olarak dizayn edilen caddelerde araç parklarının azalması ister istemez kent merkezimizdeki esnaflarımıza da olumsuz yansımalara neden olmuştu. Geçtiğimiz aylarda bisiklet yolu ile ilgili olarak bir memnuniyet anketi düzenlenmişti. Esnaflarımız da bu ankette yolların kaldırılmasını talep etmişlerdi. Biz de esnaflarımızın bu yöndeki taleplerini Elbistan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gürbüz’e ileterek mağduriyetin önüne geçilmesini istemiştik.

Gelinen noktada; Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Gürbüz, bisiklet yolu projesi ile ilgili yeni adım atılacağını beyan etti. Yeni düzenleme, elbette esnaflarımız açısından önemli. Caddelerde araç parkının olmasıyla birlikte esnaflarımızın işlerine olumlu yansımaları olacağına inanıyoruz. Sayın Başkanımıza esnafın sesini duyduğu için teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bisiklet yollarının kaldırılması ile birlikte kaldırım işgaline de izin verilmeyeceği yönünde karar alındığını hatırlatan Başkan Şahin, tüm esnaflara da çağrıda bulunarak kurallara uymalarını istedi.

10 Kas 2021 - 16:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


AKARYAKIT SATIŞ ELEMANI

istasyonumuzda çalıştırılmak üzere bay akaryakıt satış elemanı alınacaktır. müracaatlar şahsen yapılacaktır.

0(000) 000 00 00 OPET ELBİ̇STAN ENSAR PETROL

ELEMANLAR ARANIYOR

KARAKUŞLAR AYGAZ TÜP BAYİİ VE SENDEO KARGODA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EHLİYETLİ BAY ELEMAN VE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Mikail Karakuş 0544 346 86 86

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...