1.150 adet çöp konteynırı dağıtılmaya başlandı

Elbistan Belediyesi ilçe genelindeki eskimiş çöp konteynırlarını yenilemeye başladı. Bu kapsamda 1150 adet yeni çöp konteynırı mahallelere dağıtımı yapılıyor.

1.150 adet çöp konteynırı dağıtılmaya başlandı
1.150 adet çöp konteynırı dağıtılmaya başlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce 1.150 adet yeni çöp konteynırı tüm mahallelere yerleştirilmeye başlandı. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, "İlçemiz genelindeki mahallelerde eksik ve kullanılamaz halde olan çöp konteynırlarımız yenilenmeye başlandı. Bu amaçla 1150 adet yeni çöp konteynırı Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce dağıtılmaktadır. Amacımız daha temiz ve yaşabilir bir Elbistan oluşturmaktır. Ben vatandaşlarımızdan özellikle çevremizin temiz tutulması için çöp konteynırlarımızı daha etkin kullanılmalarını rica ediyorum. 1.150 adet çöp konteynırı dağıtımı sonrası eksik kalan yerlerimizin olması halinde de yenilerini getirilecektir" ifadelerine yer verdi.

06 Mar 2019 - 18:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.