ETSO ve TEB kredi protokolü imzaladı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Elbistan Şubesi arasında üye esnaf ve işletmelere yönelik kredi protokolü imzalandı.

ETSO ve TEB kredi protokolü imzaladı
Haber albümü için resme tıklayın

ETSO ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Elbistan Şubesi arasında, esnaf ve sanatkârlara sunulmak üzere yeni bir anlaşma sağlandı.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy ile TEB Elbistan Şube Müdürü Mehmet Ali Karpuz arasında imzalanan protokole göre; işletme kredisi 1.99, post cihazında 29 gün bloke sıfır komisyon sağlanacak, EFT ve havale ücreti alınmayacak. Ayrıca hesap işletme ve kredi kart aidatı da alınmayacak.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, TEB Elbistan Şubesi ile imzalanan protokolden tüm oda üyelerinin faydalanabileceğini ifade ederek, TEB Elbistan Şube Müdürü Mehmet Ali Karpuz’a teşekkür etti.

TEB Elbistan Şubesi İşletme Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı Mehmet Karataş’ın da yer aldığı ziyarette, daha sonra protokole imzalar atıldı.

31 Oca 2019 - 13:09 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

hakan - bırakın yaşlı amcalar evinde torun sevsin bu gibi önemli oda başkanlıklarını vizyon ve donanım sahibi gençlere verin

Yanıtla . 4Beğen . 4Beğenme 31 Ocak 13:09
02

fatih - O kadar biliyorsan sende çocugunu sevmeyi bırak gel aday ol donanımından faydalanalım.

Yanıtla . 5Beğen . 3Beğenme 31 Ocak 13:09
01

enflasyon - Doların düşmesine rağmen düşmeyen fiyatlar ne olacak ? sebze meyve fiyatları aldı başını gidiyor. Buna kim dur diyecek ? Vatandaş ne yapsın ? sebze meyvenin fiyatı yarı yarıya arttı. Kim dur diyecek ?

Yanıtla . 2Beğen . 1Beğenme 31 Ocak 13:09