Kadınlara yönelik elde Maraş işi-el nakışçısı kursu açılıyor

Elbistan’da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliğinde kadınlara yönelik olarak elde Maraş işi-el nakışçısı kursu kursu açılacak. Kursa katılan kursiyerlere, İŞKUR tarafından günlük 40 TL cep harçlığı verilecek.

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü, kadınların meslek sahibi olmalarına yönelik olarak kurs açıyor. Kadınların meslek edinmeleri ve aile ekonomilerine katkı sağlamaları için hazırlanan kurs, Elbistan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde sürdürülecek. 12 kadının kabul edileceği elde Maraş işi-el nakışçısı kursunun protokolü, Elbistan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Doğan ve İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürlü Hüseyin Açar tarafından imzalandı.

7 Şubat 2019’da başlayacak kurs, 14 Mart 2019’da sona erecek. Kurs boyunca katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 40 TL cep harçlığı verilecek. Kursiyerlerin, GSS primleri de İŞKUR tarafından karşılanacak. Kursiyer seçmeleri 5 Şubat 2019 tarihinde saat 10.00-12.00 arsında Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde yapılacak.

31 Oca 2019 - 15:47 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Adamın Teki - Meslek sayılıp sayılamayacağı tartışılır da saat 10-12 arası 40 TL güzel bir uygulama olmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 15:47
01

Güzel okuyalım - 10-12 kurs yapılır yazmıyor... seçme den bahsediyor....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 15:47