CUM­HUR­BAŞ­KA­NI­MIZ SAYIN RECEP TAYYİP ER­DO­ĞAN'IN TALİMA­TIY­LA,

CUM­HUR­BAŞ­KA­NI­MIZ SAYIN RECEP TAYYİP ER­DO­ĞAN'IN

TALİMA­TIY­LA, SU KA­NU­NUNU HA­ZIR­LA­MAK­LA GÖ­REV­LENDİRİLEN;

TARIM VE ORMAN BA­KA­NI­MIZ SAYIN BEKİR PAK­DEMİRLİ BÜ­YÜ­ĞÜ­MÜ­ZE

SES­LENİYORUZ: ÖNCE; "SUYUN ÇIK­TI­ĞI TOP­RAK­LA­RIN SU­LAN­MA­SI­NA

ÖNCELİK VERİLİR" ŞEKLİNDE, MADDE KO­NUL­MA­SI­NI;

ALLAH RI­ZA­SI İÇİN; ARZ VE İSTİRHAM EDİYORUZ!

Örnek Şah­si­yet, Muh­te­rem Ba­ka­nım:"' Hay­ro­la, bir der­din mi var?" de­ni­le­cek­tir kuş­ku­suz! Ba­ğış­la­na­ca­ğı­mı uma­rak, omu­zum­da­ki hey­be­nin iki gözü dolu der­di­mi, ma­sa­nı­za dök­mek is­ti­yo­rum " Der­man olur­lar" diye.

ATA­TÜRK; "BASIN; HAL­KIN MÜŞ­TE­REK SESİDİR!" buy­ru­ğu kap­sam ve çer­çe­ve­sin­de; 64 yıl­dan beri, yüz bin­le­re varan çift­çi­mi­zin ve tüm hal­kı­mı­zın sesi ola­rak, vaki: fer­yat, figan ve derin çığ­lık­la ses­len­di­ğim halde; ta­ba­nın se­si­ni ta­va­na du­yu­ra­ma­dım da, ona ya­na­rım...

Hâl­bu­ki ta­ba­nın se­si­ne kulak ve­ri­lir, derdi varsa, der­man olu­nur­sa, o ül­ke­nin, şah­la­na­rak yük­se­le­ce­ği, daha ileri, daha ileri gi­de­ce­ği tar­tı­şıl­maz­lar­dan­dır. Öyle ki; 4 yılı çı­ka­lım, 60 yıl­dan beri, bu, mün­bit ova­nın su­lan­ma­sı­nı ger­çek­leş­ti­recek olan ve de yer tes­pi­ti ya­pı­lan ba­raj­la­rı­mı­zın, ya­tı­rım prog­ra­mı­na alın­ma­sı için, ga­ze­te­mi­zin ser­lev­ha­la­rın­da yap­tı­ğım neş­ri­yat­lar to­par­lan­sa, (Val­la­hi abart­mı­yo­rum) büyük boy olmak üzere 1000 (Bin) yap­rak­lı bir kitap olur. İspata, şa­hi­de gerek yok, İŞTE; ta­ba­nın se­si­ni ta­va­nın duy­ma­ma­sı, ya da duy­maz­dan gel­me­si­nin canlı bel­ge­si.

Muh­te­rem Ba­ka­nım, Şimdi sa­de­de ge­li­yo­rum, iz­ni­niz­le:

YİNELİYORUM YUR­DU­MU­ZUN, 4. büyük, El­bis­tan-Af­şin Ova-sı: için­den bir NEHİR, 4’de ÇAY geç­ti­ği, DSİ Uz­man­la­rın­ca 5 de baraj yeri tes­pit edil­di­ği halde, hâlen, bir karış top­ra­ğı­mız su­lan­ma­mak­ta­dır. "Çok söz Kur'an'a ya­kı­şır" ata­sö­zü. Biraz uzat­tık ga­li­ba? Ar­zu­ha­li­mi­zi yi­ne­li­yo­rum:

Bil­gi­niz al­tın­da, uz­man­la­rı­nız­ca ha­zır­lan­mak­ta olan SU KA­NU­NU, bir mad­de­sin­de, "Suyun çık­tı­ğı top­rak­la­ra ön­ce­lik ve­ri­lir" iba­re­si­ne yer ve­ril­me­si­ni, ALLAH RI­ZA­SI İÇİN; arz ve is­tir­ham edi­yo­ruz" der­ken, El­bis­tan ve kar­deş ilçe Afşin çift­çi­le­ri başta, tüm bölge hal­kı­mız adına, kucak do­lu­su, selam, sevgi ve mu­hab­bet­le­ri­mi­zi su­nu­yor, kut­sal gö­re­vi­niz­de, ba­şa­rı­nı­zın ar­ta­rak de­va­mı­nı Yüce ALLAH’tan di­li­yo­ruz, Efen­dim!. Kalın sağ­lı­cak­la.

(un­san­di­gi.​com)

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Göçer - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.