Mustafa Deprem, 78 yaşında

Kantarma Mahallesinden merhum Veyis ve merhume Zeynep Deprem ailesinin oğlu, Selver Sinemillioğlu, merhum Murtaza Deprem ve merhume Hatice Aldede kardeşlerin kardeşi, Selma Sinemillioğlu, Veyis Deprem, Hüsnüye Deprem, Tacim Deprem ve Murtaza Deprem kardeşlerin babaları, Ercüment Sinemillioğlu'nun kayınbabası Mustafa Deprem, beyin kanaması nedeni ile tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede 78 yaşında vefat etmiştir. Cenazesi 23 Ocak 2018 Salı günü öğle vaktinde Kantarma Mahallesi’nde defnedilecektir. Taziyesi ve Kur'an-ı Kerim’i, Kantarma Köyü Cemevinde okunacaktır.

Taziye için telefonlar:

0507 626 3998 oğlu Tacim Deprem

0532 276 2417 Ercüment Sinemillioğlu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

MEHMET GÜNEŞ[tedaş] - Merhum Mustafa DEPREM efendiye Allah'tan rahmet Rahmet,yakınlarına ve tüm Ailesine başsağlığı dilerim.Mekanı Cennet olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 19:12
03

Hacı Durdu CEHİZ - Merhuma Allah'tan Rahmet,yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.Mekanı Cennet olsun.Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü-sakarya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 19:12
02

Bahittin Saykın ALMANYA - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 19:12
01

Mesut Köprübaşı - Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Yakınlarına Başsağlığı Dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 19:12


19 MAR BUGÜN
18°C / 6°C Az Bulutlu
Rüzgar Km/ sa Nem %