göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

MEHMET GÜNEŞ - Merhume Hüsne Alagöz hanım efendiye Allah'tan rahmet Rahmet,yakınlarına ve tüm Ailesine başsağlığı dilerim.Mekanı Cennet olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 12:52
05

Bahittin Saykin Almanya - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 12:52
02

Damadı Bülent akdeniz - İnsan yasam da kendi can yükünün hamalıdır ve taşımış olduğu o yasam denen oguzel yükün son demidir ölüm elbet bitiş yada son değildir annemiz olmanın ve güzel ailenin bireyi olarak seni yüreğimin içinde hep yaşatacağım iyiki seni ve güzel yetişdirdigin değerli güzel insanları tanıdım ve ailecbireyi olma şansına nail oldum ruhun sadoksun oğlun Bülent akdeniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 12:52


19 MAR BUGÜN
17°C / 9°C Az Bulutlu
Rüzgar Km/ sa Nem %