Hüseyin Yıldırım 75 yaşında

Türkören mahallesinden Ali ve Mirrcey Yıldırım ailesinin oğlu, Yusuf Yıldırım'ın damadı, Hacı ve Sabri Yıldırım'ın kardeşi, Cuma, Cemil, Zeynep, Hatice, Şengül, Mukaddes ve Fadime Yıldırım kardeşlerin babası, Aligül İbik, Hüseyin Karalar, Cuma Karakuş ve Yunus Şahin bacanakların kayınbabası, Hüseyin Yıldırım, 17 Nisan 2018 Salı günü vefat etmiştir.

Cenazesi 18 Nisan 2018 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Türkören mahallesinde cenaze namazı kılınarak aile mezarlığına defnedilecektir.

Kur’an-ı Kerim’i kendi hanesinde okunacaktır.

Taziye için telefon:

0 538 742 79 44 oğlu Cuma.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Bahittin Saykın ALMANYA - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 17:45
03

Rüsdem Demireğen - Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sevenler başa sagolunsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 17:45
01

Hacı Durdu cehiz - Merhuma Allah'tan Rahmet,yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.Mekanı Cennet olsun.Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü-sakarya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 17:45


19 MAR BUGÜN
17°C / 9°C Az Bulutlu
Rüzgar Km/ sa Nem %