Ahmet Duran Kanat

Aslen Afşin Yeşilyurt Mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Mese Kanat’ın eşi, emekli Öğretmen İşadamı Hacı Bekir Kanat ile Bahtışen Güler, Gönül Kaya, Şengül Gönen, Songül Çelik, Nilüfer Kanat, Fatma Ergin, Mese Uçar, Sevgi Bozkurt ve Menşur Gülay’ın babaları, Hacı Gülay, Recep Kaya, Ahmet Ergin, Bekir Çelik, Ahmet Bozkurt, Mustafa Güler, Salih Gönen, Adil Uçar ve Durdu Kanat’ın kayınbabaları, Afşin esnaflarından Ahmet Duran Kanat, vefat etmiştir.

Kur’an-ı Kerim’i Yeşilyurt Mahallesi Belkan Sokakta kendi hanesinde okunmaktadır.

Taziye için telefon:

0 533 303 46 55 oğlu Hacı Bekir Kanat.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

MEHMET GÜNEŞ[tedaş] - YÜCE RABBİMDEN MERHUMENİN TÜM GÜNAHLARINI AFFETMESİNİ VE EN GÜZEL CENNET HİZMETLERİNİ NASİP ETMESİNİ NİYAZ EDERİM.TÜM EŞ DOST VE HISIM AKRABALARININ BAŞI SAĞ OLSUN.MEKANI CENNET OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 09:18
05

Hacı Durdu CEHİZ - Merhuma Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.Mekanı Cennet olsun.Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü-sakarya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 09:18


19 MAR BUGÜN
16°C / 9°C Yağmurlu
Rüzgar Km/ sa Nem %