Yaz Spor Okulu kayıtları başladı

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 7 spor branşında düzenlenen Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı.

Yaz Spor Okulu kayıtları başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlıklara başlayan Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları çalışmalarını başlattı.

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla açılacak Yaz Spor Okulları kayıtları başlarken, bu yıl 7 spor branşının yanı sıra Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi ve Geleneksel Çocuk Oyunları kurslarından yararlanılabilecek.

Yaz Spor Okulu kayıtları 22 Mayıs-23 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Kayıtlar Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi’nde yapılacak. Yaz Spor Okulları ise, 10 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Yaz Spor Okullarında deneyimli ve uzman eğitmenler yönetiminde öğrencilerin spor eğitimi alacaklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, “Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları sayesinde, çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamayı, çeşitli spor branşlarını onlara tanıtarak sevdirmeyi ve yeteneklerini sergileyebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini sürmelerini hedefledik. Amacımız; gençlerimize spor yaptırırken, onları kötü alışkanlıklardan arındırmak, korumak ve topluma örnek bireyler olarak kazandırmaktır” dedi.

23 May 2017 - 14:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.