Yamaç paraşütü kursu açılıyor

Elbistan’da yamaç paraşütü yapmak isteyenler, Elbistan Hava ve Doğa Sporları Derneği tarafından açılacak başlangıç kursuna katılabilecek.

Yamaç paraşütü kursu açılıyor
Yamaç paraşütü kursu açılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kurstaki eğitimler, Türk Hava Kurumu’ndan (THK) yetkili yamaç paraşütü eğitmenleri eşliğinde verilecek.

İlçede açılacak yamaç paraşütü başlangıç kursuna ilişkin olarak bilgilendirmelerde bulunan Elbistan Hava ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Turgut Akbaş, bölgenin yamaç paraşütü sporu için uygun bir doğa yapısına sahip olduğunu söyledi.

Yamaç paraşütü başlangıç kursu ile Elbistan’da bir ilke imza attıklarını kaydeden Akbaş, eğitimlerin Ağustos ayı içerisinde başlayacağını belirterek, “Elbistan’da bir ilke imza atıyoruz. Yamaç paraşütü başlangıç eğitimlerimiz Ağustos ayı içerisinde başlayacak. Türk Hava Kurumu’ndan (THK) yetkili yamaç paraşütü eğitmenleri eşliğinde teorik dersler ve uçuşlar planlıyoruz. 14 kişilik yamaç paraşütü başlangıç kursumuzda 15-30 Ağustos tarihleri arasında eğitimlerimiz olacak. Kursa son başvuru tarihimiz 10 Ağustos 2017 Perşembe günüdür” dedi.

Elbistan’ı yamaç paraşütü sporunda uçuş noktası haline getirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Akbaş, “Elbistan Ovasının genişliği ve fiziki şartları yamaç paraşütü sporu için ülkemizin nadide yerlerinden biri durumunda. Hızla gelişmekte olan yamaç paraşütü sporunun bölgemizde gelişmesi ve daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen gayretimizi tüm halkımıza sunacağız. Elbistan’ımızı uçuş merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu işte uzman ve deneyimli yamaç paraşütü eğitmenlerinin gözetiminde açılacak kursa gelen herkesi birer yamaç paraşüt pilotu olarak yetiştirmeyi planlıyoruz. Kursumuza katılmak isteyenler ya da bilgi almak isteyenler bize 0532 601 15 81 numaralı telefondan ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

22 Tem 2017 - 16:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Serkan - Statik atlayışım var 600 fit ten keske yamac paraşütü kursuna katılma imkanm olsa hic durmazdım elbistan kaçırma bu fırsatı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 16:38