Voleybolda kupalar sahiplerini buldu

Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Turnuvaları sürüyor.

Voleybolda kupalar sahiplerini buldu
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Turnuvaları sürüyor. Okul Sporları kapsamında organize edilen Yıldız kız ve Erkek Voleybol Turnuvaları tamamlandı.

Elbistan Gençlik Merkezi Spor Salonunda oynanan Yıldız Kız Voleybol Final Maçı büyük çekişmelere sahne oldu.

Final maçında, Şehit Teğmen Harun Kılınç Ortaokulu’nu 2-0'dan gelip 3-2 yenen Şehir Er Ali Beyaz Ortaokulu şampiyon oldu. Üçüncülük ve dördüncülük maçında ise; Özel Final Ortaokulunu 3-1 yenen Büyük Yapalak Ortaokulu turnuvanın üçüncüsü oldu.

Yıldız Erkeler grup maçları sonunda ise şampiyonluğu Şehit Teğmen Harun Kılınç Ortaokulu kazandı. İkinci Şehit Er Ali Beyaz Ortaokulu, üçüncü Elbistan Ortaokulu, dördüncü ise Şehir Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu oldu.

Dereceye giren takımların madalya ve kupaları; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz tarafından verildi.

Turnuva sonunda yapılan açıklamada, maçlara katılan okullara ve emeği geçen tüm herkese teşekkür edildi.

01 Ara 2016 - 14:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.