Tribün lideri Tahir Baba Yaycı’dan taraftara destek çağrısı

Elbistanspor tribün lideri Tahir Baba Yaycı, takımın antrenmanına katılarak hafta sonunda oynanacak Maraşgücü Spor maçı öncesinde takıma ve teknik heyete başarılar diledi.

Tribün lideri Tahir Baba Yaycı’dan taraftara destek çağrısı
Haber albümü için resme tıklayın

Burada futbolcular ve teknik heyetle görüşen tribün lideri Tahir Baba Yaycı, Elbistanspor’un, hayatının en önemli parçalarından olduğunu belirterek, “Bu, anlatılamaz ancak yaşanacak bir duygu benim için. Takıma başta İstanbul’dan gelerek kendi imkanları ve çabaları ile sahip çıkan başkan Av. Sertan Davdav’a ve onun şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine, büyük fedakarlıklarla neredeyse tüm gününü takım için harcayan Mutlu Doğan hocaya, cefakar şekilde şampiyonluk savaşı veren futbolcularımıza, malzemecisinden aşçısına emek veren herkese, ayrıca Ankara’dan her hangi bir talep olmadan takıma ciddi anlamda maddi ve manevi destek veren Elsan Mobilya yönetim kurulu başkanı Mehmet Ergin ve ağabeyi Fevzi Ergin beyefendilere teşekkür ediyorum. Amacımız bu takımı layık olduğu profesyonel lige taşımak için yapılan bu kutlu mücadelede, futbolun olmazsa olmaz unsuru taraftar gücünü harekete geçirerek, Elbistan’a gelen rakiplerin, Elbistanspor taraftarının takımına nasıl sahip çıktığını göstermek, şehrimizi rakiplerin korkulu rüyası olan bir deplasman haline getirmektir” dedi.

Yağmur, çamur, kar, kış, deplasman demeden üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğini kaydeden Tahir Baba Yaycı devamla, bu hafta sonu oynanacak kritik mücadele öncesinde Elbistanspor’a gönül vermiş herkesi bu maç için hazırladığı taraftar şovlarına katılması için davet etti

18 Oca 2018 - 16:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

taraftar - baba senden ve kulüpten tek isteğimiz adam akıllı bir tribün yapılsın. milletin gelmeme sebebi tamamen bu nerdeyse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:01
04

fenerbahçeli - tahir babaya önce maçlarda adamlık ögretin ufak çocuklar maça geliyor küfürler ediyor ben ufak çocuklardan utandım daha ahlaklı olsa iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:01
03

Tahir baba yaycı - Fenerbahçeli kardeşim adamlığı senden öğrenecek değilim ayrıca türübün de küfür edilmemesi için baya telkinde bulunuyorum böyle haksız yorum yapma ALLAH tan kork gerçi meyve veren ağacı taşlarlar yarın gel maça bak bakalım tek kelime küfür ediyormuyum iftira atmışsın hakkım haramdır eyvAllah kanıtla küfür ettiğimi türübün liderliğini bırakmayan ADAM değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:01
02

Mevlüt ÇANAK - Tahir'im eleştiri olabilir,yapıcı eleştirilere açık olduğunu biliyoruz.O arkadaşa kulak asma,Adam dediğinin Bir İSMİ olur,baksana İsmi bile yok.ALLAH Yardım etsin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:01
01

as - bir türbünümüz var ömre bedel 50 kişilik maşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:01