Trabzonspor Futbol Okulu açılıyor

Elbistan ve Ekinözü ilçelerindeki futbola ilgi duyan gençlerin katılabileceği ve yeteneklerini geliştirme imkanını bulacakları Trabzonspor Futbol Okulu açılıyor.

Elbistan ve Ekinözü ilçelerindeki futbola ilgi duyan gençlerin katılabileceği ve yeteneklerini geliştirme imkanını bulacakları Trabzonspor Futbol Okulu açılıyor.

Trabzonspor Futbol Okulu sportif direktörü Hasan Atalay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Elbistan gençliğini, futbol anlamında iyi yerlere getirmek için Türk futboluna damga vurmuş simge olmuş bir kulüple işbirliğine girerek Trabzonspor Futbol Okulunu Elbistan ve Ekinözü’nde açmaya karar vererek çalışmalara başlamış bulunmaktayız” dedi.

Futbol okulunda her yaşta çalışma yapılacağını kaydeden Atalay, “Futbol okulundaki futbolcularımızı liglerde oynatarak bilgi ve gelişimlerini geliştirmek için Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’le yaptığımız görüşmelerde Ekinözü Cela Belediyespor adı altında müsabakalara katılacağız. Okulumuza herkes katılabilecek ve her yaş kategorisinde çalışma yapacaktır. Profesyonel liglerin alt yapılarına denemeler için gönderilecek olan sporcularımızdan hiçbir şekilde para talep edilmeyecektir. Sadece belirlenen aylık sabit ücret alınacaktır. Futbol okulumuzda daha önceden beri futbola hizmet etmiş Nihat Erdoğan ve Turabi Yıldız, antrenör Hasan Atalay da sportif direktör olarak görev yapacaklardır. Futbol okulumuza katılmak isteyen futbolcu adayları, Elbistan-Trabzonspor’un sosyal medyadaki sayfasından bizlere ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

05 May 2018 - 17:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.