Tes-İş Bahar Turnuvası’nda şampiyon belli oldu

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şubesi’nin geleneksel futbol turnuvasının şampiyonu, Afşin-Elbistan B Termik Santrali Koruma Güvenlik Takımı oldu.

Tes-İş Bahar Turnuvası’nda şampiyon belli oldu
Tes-İş Bahar Turnuvası’nda şampiyon belli oldu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şubesi’nin organizesi ile bölgede kurulu bulunan termik santrallerdeki işçilerden oluşan 28 takımın mücadele ettiği bahar turnuvası, final karşılaşması ile sona erdi. Turnuvanın final programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Tükkahraman, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Tes-İş Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve santrallerde çalışan işçiler katıldı.

28 takımın mücadele ettiği turnuva, kıran kırana geçen maçlara sahne olurken oyuncular şampiyon olabilmek için tüm güçlerini sahaya yansıtmaya çalıştı. 15 gün önce başlayan turnuvada, şampiyonluğa Afşin-Elbistan B Termik Santrali Koruma Güvenlik takımı ulaştı. İkincilik kupasını Afşin-Elbistan B Termik Santrali Elektrik Bakım takımı elde ederken, TEİAŞ futbol takımı ise üçüncü oldu.

Kupa töreninde bir değerlendirme yapan Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, turnuvanın işçiler arasında dostluk, kardeşlik ve iş barışını sağladığını söyledi.

Dostça ve centilmence mücadele yaşandığını belirten Başkan Kılıç, “Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi olarak, işçi kardeşlerimiz arasında halı saha futbol turnuvası düzenliyoruz. Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrali’nde çalışan işçi arkadaşlarımızın iş stresinden uzaklaşmalarını sağlamak, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine vesile olmak adına bu organizasyonu geleneksel hale getirdik.28 takımın mücadele ettiği bahar turnuvamız, bugün itibariyle sona erdi. Biz de final maçında işçi kardeşlerimizin mücadelesini izledik ve heyecanlarına ortak olduk.”

Santral işçilerinin önemli bir görev üstlendiğini kaydeden Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi Başkanı Mustafa Kılıç, “Tüm işçilerimizin olduğu gibi santrallerimizde çalışan kardeşlerimiz görevlerinin ve sorumluluklarının bilincinde çalışmaya devam ediyor. Emeği ve alın teri ile enerji üretilmesine katkı sunan işçi kardeşlerimiz, bu turnuvada benzer bir amaç için ter döktü. İşbaşındayken omuz omuza veren işçilerimiz sahada da birlikteliklerini sergilemek için mücadele etti. Tüm takımlarımızı ve arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Burada kazanan işçimiz olmuştur, dostluk ve kardeşlik kazanmıştır. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu tür organizasyonları devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

16 Nis 2017 - 15:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.