Taraftarlar, kader maçına ücretsiz otobüslerle taşınacak

Elbistanspor’un Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için bu hafta sonu Türkoğlu Belediyespor oynayacağı kader karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarlar için çok sayıda ücretsiz otobüs kaldırılacak.

Taraftarlar, kader maçına ücretsiz otobüslerle taşınacak
Taraftarlar, kader maçına ücretsiz otobüslerle taşınacak
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’de mücadele eden Elbistanspor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselecek takımın belirleneceği son maçını 1 Nisan 2018 Pazar günü Türkoğlu Belediyespor’la yapacak. Elbistanspor - Türkoğlu Belediyespor maçı, 12 Şubat Stadyumunda oynanacak. Zorlu mücadele saat 15.00’te başlayacak. Play-offta 2 haftada 2 galibiyet alan Elbistanspor, zorlu 90 dakikaya bileniyor. Teknik heyet ve futbolcular, tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Takımın moral ve motivasyonu ise en üst seviyede bulunuyor. Elbistanspor’a gönül veren taraftarlar ve vatandaşların, play-offta daha önce oynanan 2 maçta olduğu gibi, bu kritik 90 dakika öncesinde de statta yerini alması bekleniyor. Elbistan’dan maça gitmek isteyen taraftarlar için ise, maç günü sınırsız sayıda otobüs ayarlandı. Otobüslerin hareket saati olarak da 1 Nisan 2018 Pazar günü saat 11.00 olarak belirlendi. Ücretsiz otobüsler, Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek.

Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, takımı bugüne kadar yalnız bırakmayan tüm taraftarlara ve Elbistanlılara teşekkür ederek, “Pazar günü Bölgesel Amatör Lig’e çıkan takımın belli olacağı bir 90 dakika bizleri bekliyor. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Takımda her şey yolunda. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin galibiyete olan inancı tam. Bu zorlu karşılaşmada en büyük ihtiyacımız ise taraftar desteği. Taraftarımız gerek sezonda gerekse de oynadığımız 2 play-off mücadelesinde desteğini bizlerden esirgemedi. Her zaman yanımızda oldu. Bu son maçımızda da onları statta görmek bizlerin ve futbolcularımızın motivasyonunu artıracaktır.

Taraftarımızın Kahramanmaraş’a götürülmesi amacıyla ücretsiz otobüs kaldıracağız. Otobüslerimiz, Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 11.00 itibariyle kalkacak. Maçımız ise saat 15.00’te 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak. Tüm taraftarlarımızı ve hemşerilerimizi takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

29 Mar 2018 - 16:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

ELBİSTANSPOR - HAYDİ ELBİSTANSPOR SANA GÜVENİYORUZ.EMEĞİ GEÇENLERİN ELİNE SAĞLIK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:43
03

Mehmet - Akp ilçe teşkiladı neredeniye göremiyoruz Elbistan için çok önemli bir maç ama cıkıp tek kelime etmediler,Cumhurbaşkanın reklamını yaparlar ancak memleket umurlarında degil..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:43
01

süleyman kılıç - başarılar diliyorum fakat Elbistan spor un daha yukarılara gelmesi gerekiyor yıllar yılı hep yerinde saydı artık sıçrama zamanı geldi bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:43