Spor Toto Teşkilatı, Ekinözü’ne 4 adet halı saha yapacak

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, ilçeye 4 adet halı saha yapılmasını öngören protokolü, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladıklarını söyledi.

Spor Toto Teşkilatı, Ekinözü’ne 4 adet halı saha yapacak
Spor Toto Teşkilatı, Ekinözü’ne 4 adet halı saha yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Ekinözü ilçesinde spor alanında bir ilke imza atarak 3 ayrı noktada halı saha yapacak. Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Spor Toto Teşkilatı’nın hayata geçireceği 4 ayrı halı saha projesinin ilçedeki gençlere ve çocuklara modern tesislerde spor yapmalarına imkân tanınacağını belirtti.

Ekinözü’ne bütüncül bir yaklaşımla hizmet vermeye özen gösterdiklerini kaydeden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ilçenin tamamını kucaklayan ve ayrım gözetmeyen bir hizmet anlayışı içerisinde olduk. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin ilçemize kazandırılması noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemize değer katacak, yaşam standardını yükseltecek hizmetler önceliğimiz oldu. Bu hizmetler arasında da geleceğimiz olan gençlerimiz için attığımız adımların bizler için ayrı bir önemi var. Gençlerimizin ve çocuklarımızın birçok spor branşını daha modern ve yeni tesislerde yapmalarını sağlamak bizim en büyük görevlerimizden biri. Bu nedenle; sporun geniş toplum kesimlerine ulaşması amacıyla Spor Toto Teşkilatımızla daha önceden görüşmelerde bulunmuştuk. Ekinözü Belediyesi olarak yaptığımız halı saha talebimiz uygun görüldü ve ilçemize 4 adet halı saha kazandırılmasını öngören protokolü Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte imzaladık” dedi.

Başkan Çeleğen, şunları söyledi:

“Amacımız spora ve sporcuya destek verip, her gencimizin spor yapabilmesini sağlamak. Göreve geldiğimizde gençlerimize istedikleri sporu rahatça yapabilecekleri ortamlar hazırlamak için elimizden geleni yapacağımızı söylemiştik. Bugün de imzaladığımız protokolle bu noktada önemli bir adım atmış oluyoruz. Şuanda ilçemizde FİFA standartlarında sentetik çim saha inşaatı devam ediyor. İnşallah Ekinözü Belediyesi olarak yeni dönemde spora ve sporcuya olan desteğimiz her zamankinden daha fazla olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapması için tesis ve malzeme yardımı anlamında tüm imkânlarımızı seferber etmek bizim görevimizdir. İlçemize Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından tahsis edilen 4 adet halı sahamızın yapım çalışmaları en kısa sürede başlayacak. Bu tesislerin kazandırılmasında bizlere destek olan Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak Bey’e ve Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederim.”

29 Nis 2017 - 15:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Çifçi - Üç saha olsada,birinin parasına Tohma dan Yapalağa su aktarılsa olmazmı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 15:50