Şeker Fabrikası Voleybol Turnuvası sona erdi

Elbistan Şeker Fabrikası’nda görev yapan personel arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenen voleybol turnuvası, oynanan final maçı ile sona erdi.

Şeker Fabrikası Voleybol Turnuvası sona erdi
Şeker Fabrikası Voleybol Turnuvası sona erdi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Şekerspor tarafından tertiplenen voleybol turnuvası yaklaşık 1.5 ay sürerken, turnuvaya 10 takım katıldı.

Turnuvanın final maçı ise kıran kırana geçerken, fabrika sahasında oynanan final maçının ardından turnuvanın şampiyonu, İdare Kısmı oldu. İkinciliği Kazan Dairesi Makinistlik Spor, üçüncülüğü ise İşletme Mühendisleri kazandı. Turnuvanın en centilmen takımı ise, Muhasebe kısmı oldu.

Öğle tatillerinde oynanan voleybol turnuvasının heyecanlı ve güzel bir atmosferde gerçekleştirildiğini ifade eden Elbistan Şeker Fabrikası Müdürü Ahmet Büyük, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini söyledi.

Voleybol turnuvasının birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamında, güzel bir zeminde yapıldığını anlatan Fabrika Müdürü Ahmet Büyük, takımlarda yer alan oyuncuları tek tek tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Şeker-İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı Mehmet Kılıç ise, Elbistan Şeker Fabrikası’nda görev yapan tüm personelin katılımına açık olarak düzenledikleri voleybol turnuvasının, dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleştiğini belirterek, takım oyuncularını tebrik etti.

Voleybol turnuvasında yer alarak, takım arkadaşlarıyla birlikte büyük bir mücadele sergilediklerini ifade eden Kılıç, “Fabrikamızdaki tüm birimlerin katılımına açık olarak düzenlediğimiz voleybol turnuvası büyük ilgi gördü. 10 takımın katıldığı karşılaşmalar, öğle tatilinde yapıldı. Dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleşen turnuvamız, birlik ve beraberlik ile kaynaşmanın en üst seviyeye çıktığı anlara sahne oldu. Turnuvaya destek veren ve katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmanın ardından dereceye giren takımların kupa ve hediyeleri, Elbistan Şeker Fabrikası Müdürü Ahmet Büyük, Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Kılıç ve birim müdürleri tarafından takdim edildi.

Turnuvanın sonunda tüm takımlar, fabrika yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirirken, daha sonra davul-zurna eşliğinde halaylar çekildi.

25 May 2017 - 13:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

milliyetci cephe - iş olsa herkes kacacak delik arar ..eğlenceye gelince koparak giderler...elbistan seker fabrikası devletin sırtında kambur yerlerden biri ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
01

p muhasebe kılıç - organizeyi düzenleyen şeker iş sendikasına teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59