Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği, 23 Nisan Satranç Turnuvası sona erdi.

Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları ve hediyeleri takdim edildi.

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün büyük destek verdiği 23 Nisan Satranç Turnuvası’na 222 sporcu katıldı.

AEL Memur Sitesi Misafirhanesinde gerçekleştirilen ve kıran kırana geçen maçların ardından, dereceye girenlerin isimleri belirlendi.

Karakuşkar Siemens'in ana sponsor olduğu turnuvanın ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, İlçe Spor Müdürü Cengizhan Firik ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Dal da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, 23 Nisan nedeniyle düzenlenen turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

TSF Elbistan Temsilcisi Fatih Çetin de, turnuvanın yoğun bir katılıma sahne olduğunu ifade ederek, kendilerine her zaman destek olan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik’e teşekkür ettiğini söyledi.

Yapılan maçların ardından, dereceler şöyle gerçekleşti:

Piyonlar Kategorisinde; 1. Muhammed Hamza Dal, 2. Hamit Arslan, 3. Yusuf Mirza Kırsoy.

Atlar Kategorisinde; 1. Hiranur Kiremit, 2. Bahar Ertürk, 3. Mustafa Enes Çakmak.

Filler kategorisinde; 1. Batuhan Uçar, 2. Emin Erdem Yıldırım, 3. Musab Şahan.

Kaleler kategorisinde; 1. Kağan Bayazıt, 2. Muhammed Hikmet Kösebalaban, 3.Berat Özbolat.

Vezirler Kategorisinde; 1. Anıl Hörmetli, 2. Selahattin Akın, 3. Bedirhan Paşa Özbolat.

01 May 2017 - 13:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.