PTT Spor’u 3-1 yenen filenin sultanları moral buldu

Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubunda mücadele eden Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, evinde oynadığı maçta PTT Spor’u 3-1 yenerek moral buldu.

PTT Spor’u 3-1 yenen filenin sultanları moral buldu
PTT Spor’u 3-1 yenen filenin sultanları moral buldu
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, uzunca bir sürenin ardından ilk kez kendi seyircisi karşısında oynadığı maçta PTT Spor’u 3-1 mağlup etmeyi bildi. Memur-Site Spor Salonu’ndaki maçı, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Elbistanspor Futbol Takımı oyuncuları ve çok sayıda taraftar izledi. İstedikleri oyunu sahaya yansıtamayan filenin sultanları, ilk seti 23-25 kaybetti. İkinci sete daha konsantre olarak başlayan filenin sultanları, Gökçe’nin etkili servisleri ile skoru 10-2’ye kadar getirdi. Konuk ekip setin ortalarına doğru skorda dengeyi kurmaya çalışsa da Elbistansporlu voleybolcular, farkın kapanmasına izin vermedi ve seti 25-18 önde tamamladı. Üçüncü sette de üstün oyununu sürdüren filenin sultanları, bu seti de aynı skorla kazanarak skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın son seti ise büyük çekişmeye sahne oldu. Konuk ekip, setin son bölümlerine kadar üstünlüğünü korusa da, filenin sultanları seti bırakmadı. Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, geriden geldiği seti 25-23 kazanarak skoru 3-1’e taşıdı. Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, 14 hafta sonunda puanını 15’e çıkararak 10.sırada yer aldı. Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, maç sonucunda galibiyet sevincini taraftarlarla paylaştı.

Kulüp Başkanı Yusuf Şahin, takımın bu galibiyete çok ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bu galibiyet bizim için büyük moral kaynağı oldu. İnşallah bu performansımızı önümüzdeki maçlara yansıtırsak daha iyi sonuçlar elde edebileceğimize inancımız tam. Tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Maç boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

21 Oca 2020 - 18:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Hatice - Bir de DSİ yi yenerlerse tüm dertlerimiz sona erer... Çok büyük başarı !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 18:34
03

Ragıp - Hangi şartlarda okursa olsun ailelerini eşlerini bırakıp elbistan için alın teri döken tüm teknik ekip ve sporcuların ellerine yüreğine sağlık takımın en baştan bu yana destekleyen mehmet gürbüz başkan ve maddi manevi tüm desteğini esirgemeyen yusuf şahin başkan ve celal bölükbaşına sonsuz teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 18:34
02

Def2feezy - Spora ve sporcuya herzaman destek verilmeli ülkemizi güzel yerlerde temsil edecek çok kaliteli sporcular var ülkemizde bireysel sporlardada destek olmalı beld. Baskanimizda bu konuda gençlerimize ve sporcu kardeşlerimize destek olup başarılar kazandirirsa bı çok gencin oyunu ve taktirini kazandırır bu ülkeyi ilim bilim ve sporla ilerleyebilir iz .gençler gelecektir ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 18:34
01

Mikdat baskan - Helal Olsun Koskoca Devletin Kurumu Ptt yi yenmisler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 18:34