Özel spor tesisleri mercek altında olacak

Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri İş Yeri Açma İzin Belgesi ve Tesislerdeki Sağlık ve Hijyen konulu Toplantı Yapıldı.

Özel spor tesisleri mercek altında olacak
Özel spor tesisleri mercek altında olacak
Haber albümü için resme tıklayın

Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri İş Yeri Açma İzin Belgesi ve Tesislerdeki Sağlık ve Hijyen konulu Toplantı Yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ökkeş Solmaz ve özel spor tesisleri yetkilileri katıldı.

Toplantıda iş yeri açmak için izlenecek yol haritasının yanında, salonlardaki sağlık ve hijyen koşulları üzerinde duruldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Öncelikli hedefimiz; özel spor tesislerinin yönetmeliğe uygun hareket etmeleridir. Genel temizlik ve hijyen kurallarına uyulması, tesislerde sporcu sağlığını olumsuz etkileyen faktörlerin ortadan kaldırılması, sağlığa uygun bulmadığımız enerji içeceklerinin bulundurulmaması çok önemlidir. Ayrıca, tesis kapılarında açılış, kapanış saatlerinin yazılı olması, mutlaka ecza dolabı, yangın tüplerinin bulundurulması ve faal durumda olup olmadığı, spor yapılan alanlar içerisinde kesici sivri uçların olmamasına özen gösterilmeli. Hepsinden önemlisi, spor tesislerinin mimari yapısı engellilere yönelik yapılmalı. Rampaların yanı sıra mutlaka engelli tuvaleti olmalı. Genel anlamda vatandaşların sağlıklı, bilinçli, çağdaş tesislerde spor yapması için denetimleri artıracağız” dedi.

Firik, özel spor tesislerinde standardı yakalamaya çalıştıklarını, ceza vermeden ziyade spor tesislerinin hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini de belirtti.

Elbistan’da faaliyet gösteren 9 özel spor salonu, 1 yüzme havuzu ve 1 adet de gokart pistinin bulunduğunu belirten Firik, açılış ve yeterlilik belgesi olmayan spor tesislerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvurarak işlemlerini tamamlaması gerektiğini söyledi. Aksi halde cezai müeyyide uygulanacağını dile getiren Firik, komisyon üyeleri tarafından belirli aralıklarla periyodik kontroller yaparak, bu konuda tavizsiz bir yaklaşım içinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

23 Haz 2016 - 17:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


AKARYAKIT SATIŞ ELEMANI

istasyonumuzda çalıştırılmak üzere bay akaryakıt satış elemanı alınacaktır. müracaatlar şahsen yapılacaktır.

0(000) 000 00 00 OPET ELBİ̇STAN ENSAR PETROL

ELEMANLAR ARANIYOR

KARAKUŞLAR AYGAZ TÜP BAYİİ VE SENDEO KARGODA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EHLİYETLİ BAY ELEMAN VE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Mikail Karakuş 0544 346 86 86

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...