Nergele ve Gözpınar futbol takımları sınırda dostluk maçı yapacak

Gözpınar ve Nergele Mahalleleri’nden Fransa ve İsviçre’ye göç edenlerin oluşturduğu iki ayrı futbol takımı, sınırda dostluk maçı için sahaya çıkacak.

Nergele ve Gözpınar futbol takımları sınırda dostluk maçı yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü ilçesine bağlı Gözpınar ve Nergele Mahalleleri’nde yaşarken Fransa ve İsviçre’ye göç edenler, gittikleri ülkelerde birlik ve beraberliklerini sağlamak, gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla futbol takımı kurdu. Fransa’da Nergele/Gözpınar Spor ile İsviçre’de ise Güleler Ovası Spor (Male Gulan) kuruldu. Güleler Ovası Spor’un (Male Gulan) çalıştırıcılığını Dursun ve Bilal Kul yaparken Nergele Gözpınar Spor’u da Fedakar Kul maçlara hazırlıyor. Tamamı Ekinözülülerden oluşan futbol takımları, 19 Mayıs 2019’da İsviçre ile Fransa sınırındaki Rue de Michelfelden’de karşı karşıya gelecek.

Kazananın ya da kaybedenin olmayacağı karşılaşmayı, çok sayıda gurbetçinin izlemesi bekleniyor.

15 May 2019 - 13:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mevlüt ÇANAK - 19 Mayıs'ın 100.yılında Gençlik ve Spor Bayramı'nın ruhuna uygun bu Müsabakayı düzenleyen ve katılan bütün Gurbetçi kardeşlerimize Şahsım adına teşekkür ederim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 13:39