Muay Thai Bölge Şampiyonası’nda kıran kırana mücadele

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği, Elbistan Belediyesi ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen 1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası, kıran kırana karşılaşmalara sahne oldu.

Muay Thai Bölge Şampiyonası’nda kıran kırana mücadele
Muay Thai Bölge Şampiyonası’nda kıran kırana mücadele
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği, Elbistan Belediyesi ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen 1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası, kıran kırana karşılaşmalara sahne oldu.

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği, Elbistan Belediyesi ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliğinde Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası’nda, il dışından da gelecek yaklaşık 100 sporcu ringe çıktı. Şampiyonanın açılış seremonisi, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği Başkanı Faruk Doğan, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan, AK Parti Elbistan Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir Dal ile Mükremin Ceran, okul müdürleri ve çok sayıda izleyici katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye davet edilen Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği Başkanı Faruk Doğan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hayat boyu öğrenme, Türkiye’nin eğitimde çıkıl noktalarından biri olacaktır. Teknoloji sürekli değiştiği için insanların mezun oldukları okuldan aldıkları bilgiler yeterli olmayıp; insanlar sürekli yenilenme ve kendini geliştirme ihtiyacı içerisindedir. Hayat boyu öğrenme kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz, okuma-yazma, mesleki ve genel kurslarla halkımızın hizmetinde olmaya devam etmektedir. Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak amacımız, vatandaşlarımızın istihdam edilebilirliğini arttırmak ve toplumdaki bireylerin sosyal-kültürel, spor ve sanat alanında eğitimlerinde katkıda bulunmaktır. Müdürlüğümüz tarafından gençlerimizin, bilime, spora ve sanata ilgilerini arttırtmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Halk Eğitimi Spor Kulübünü kurduk. Kulübümüz, futbol, basketbol, Muay Thai, Whu Shu, tekvando, okçuluk, halk oyunları ve halk müziği alanında aktif çalışmalarına devam etmektedir.”

Şampiyonaya ciddi bir katılım sağlandığının altını çizen Doğan, “Birincisini düzenlediğimiz bu turnuva ile bölgemiz gençlerinin vakit israfını önlemek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak, gençlerimizin zihinsel, bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak ve spora ilgilerini arttırmayı amaçlamaktayız. Yaptığımız bu organizasyonu, ilçemiz ve spor kulübümüz için bir başlangıç kabul edip; kulüp faaliyet alanlarımızda bölgesel ve ulusal organizasyonlar düzenlemek için gerekli çalışmaları yaparak ilçemizdeki sporcu sayısını arttırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de, şampiyonaya katılan bütün sporculara başarılar diledi.

Şampiyonada ringe çıkan kadın ve erkek sporcular, rakiplerini alt edebilmek için bütün teknikleri kullandı. Sporcuların yaptıkları teknik vuruşlar, izleyicilerden tam not aldı.

29 Haz 2019 - 19:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

can keleş - osman kardeşimi cesaretinden dolayı taktır ediyorum kg fazlası vardı rakibinin bariz keşke kondisyonu açık çalışmış şekilde çıksaydı maça.Güzel turnuvaydı iyi maçlar oldu şehrimiz adına güzel adımlar bunlar hep olmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 19:07
01

Mücahit - Rakip karşıdakinin kondisyonu olup olmadığına bakmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 19:07