Minik Kramponlar Futbol Turnuvasında şampiyon belli oldu

9-15 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü organize edilen, Minik Kramponlar Futbol Turnuvası sona erdi.

Minik Kramponlar Futbol Turnuvasında şampiyon belli oldu
Minik Kramponlar Futbol Turnuvasında şampiyon belli oldu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İlk maçın başlama vuruşunu, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ile Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut’un yaptığı turnuva, Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edildi. 12 takımın katıldığı turnuvada maçlar, Gençlik Merkezi Futbol Sahası’nda oynandı. Lig usulü yapılan turnuvanın final maçı, Şehit İsrafil Kargı İlkokulu ile Topraktepe İlkokulu takımları arasında oynandı. Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan final maçının normal süresi 3-3 biterken şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarını 3-2 kazanan Topraktepe İlkokulu şampiyonluğa uzandı. Üçüncülük, dördüncülük maçında ise Tepebaşı İlkokulu rakibi Şehit J.Er Levent Kuşoğlu İlkokulunu 2-1 yenerek üçüncü oldu. Bir hafta boyunca devam eden maçların sonunda kazananın dostluk ve kardeşlik olduğunu çocuklar, birbirleriyle kucaklaşarak gösterdiler.

İlçe Müdürümüz Cengizhan Firik, turnuvaya yoğun ilgi gösteren okul idarecilerine, öğretmenlerine, velilere ve sporculara teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren takımların kupa ve ödülleri ise, Polis Haftası kutlamalarında verilecek.

30 Mar 2018 - 16:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Meryem - Beyin ve beden güçlerini kullanarak 1. olan takımı kutlarım,dereceye giren tüm okulları ,spor dostluk ve kardeşlik bunu en güzel gösteren çocuklar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 16:56
03

servet tatar - turnuvaya katılan tüm okulları kutlarıım,helal olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 16:56
02

MUHAMMED - Ben sarı giyen takımındayım ve ikinci olduk yinede iyi ben sarıların kalecisiyim bizi yenen toprak tepe griler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 16:56
01

Muhammed - Ben şarkıların kalecisiyim ikinci olduk bizi yenen toprak tepe

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 16:56