Kış Spor Okulları başvuruları başladı

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, 8 ayrı branşta düzenlenecek Kış Spor Okulları’na başvurular başladı.

Kış Spor Okulları başvuruları başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Kış Spor Okulları’na başvuranlar, jimnastik, badminton, basketbol, futbol, taekwondo ve step-aerobik dallarından birini seçebilecekler. Kış Spor Okulları’ndan 6-10 yaş arası olanlar jimnastik, 8-12 yaş arası olanlar badminton, basketbol, futbol ve taekwondo sporlarından, 18 yaş üstündekiler ise step ve aerobik alanından faydalanabilecekler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, “Türk Sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan 2017-2018 Ücretsiz Kış Spor Okulları başvuruları başladı. Toplam 8 dalda düzenlenecek olan spor okullarımıza kayıt olmak isteyen gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

18 Eki 2017 - 15:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.