Galatasaraylılar Derneği’nden Elbistanspor’a destek

Elbistan Galatasaraylılar Derneği, Kahramanmaraş Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Elbistanspor’a destek oldu. Galatasaraylılar Derneği yönetimi ve üyeleri, Elbistanspor’un sezon boyunca su ihtiyacını karşılayacak.

Galatasaraylılar Derneği’nden Elbistanspor’a destek
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Galatasaraylılar Derneği Başkanı Kazım Kal, herkesin imkanları ölçüsünde Elbistanspor’a destek olması gerektiğini ifade ederek, dernek olarak takımın su ihtiyacını sezon boyunca karşılayacaklarını söyledi.

Dernek Başkanı Kazım Kal, “Elbistanspor, ilçemizi temsil ediyor ve başarılı olarak inşallah önümüzdeki sezon bir üst ligde mücadele edeceğine inanıyoruz. Yeni bir yönetim ve teknik kadro ile çalışan takımımızı antrenman sırasında ziyaret ederek, destek olduk. Dernek olarak takımın su ihtiyacını karşılamaya karar verdik. Sezon boyunca bu gideri biz karşılayacağız. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

15 Kas 2017 - 17:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

galatasaraylı - elbistansporumuzun hocası mutlu bey bir zamanlarda bizim galatasaray futbol okulumuzun hocasıydı başarılar dileriz kendisine ve takımına hocamızın her zaman yanındayız disiplinli kararlı ciddi adam gibi adam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 17:02
01

Vatandas - Abov cok buyuk destek olmussunuz.cahandan doldurun doldurun verin siseleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 17:02