Futsal Turnuvası’nda şampiyon belli oldu

Okul Sporları Genç Erkek Futsal Turnuvası’nın ilçe birincisi, Elbistan İMKB Fen Lisesi oldu.

Futsal Turnuvası’nda şampiyon belli oldu
Futsal Turnuvası’nda şampiyon belli oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde başlayan Okul Sporları, çeşitli branşlarda oynanan müsabakalarla devam ediyor. Genç Erkek Futsal Turnuvası’nın final maçı, oynandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda, final maçı Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İMKB Fen Lisesi takımları arasında oynandı. Rakibini yenen İMKB Fen Lisesi, ilçe birincisi olurken, ikinciliği Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncülüğü de Çok Programlı Anadolu Lisesi elde etti. Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi ise turnuvayı 4.olarak tamamladı.

Dereceye giren takımlara kupaları, Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ve okul müdürleri tarafından verildi. Turnuvada şampiyon olan İMKB Fen Lisesi ve ikincilik elde eden Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilçemizi Kahramanmaraş’ta yapılan turnuvada temsil edecek.

21 Kas 2017 - 16:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ş.HAMİT GÜNEŞ - BU BAŞARIRILARIN DEVAMINI RABBİMDEN DİLERİM . ÖNCE EMEK VE AZİM YANINDA BİRAZ DA GAYRET OLUNCA YAPILAMAYACAK ÇOK İŞ YOK VE BAŞARININ GELMEMESİ DE İMKANSIZ DEĞİLDİR.

KARDEŞİM BU BAŞARILARINIZ BİZİM GURUR VESİLEMİZ OLMAKTA BİLİN BUNU VE DEVAMINI GETİRMEYE GAYRET EDİN İNŞA ALLAH.

İSTANBUL ELBİSTAN VE ÇEVRE KÖYLERİ DERNEK BŞK. Ş.HAM,İT GÜNEŞ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 16:39