Final Okulları satranç ve bocce de kupaları Elbistan’a getirdi

Sivas-Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4 il ve 21 ilçeden yarışmacıların katıldığı yarışmalar tamamlandı.

Final Okulları satranç ve bocce de kupaları Elbistan’a getirdi
Haber albümü için resme tıklayın

Sivas-Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4 il ve 21 ilçeden yarışmacıların katıldığı yarışmalar tamamlandı.

Ortaokul satranç ve lise bocce dallarında Elbistan’ı temsilen Final Okulları katıldı. 4 gün süren ve 11 branşta yapılan yarışmalarda dereceye giren ilçelere ödülleri verildi. Merkez Valisi Adnan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Hicabi Aytemür de Gürün'de önceliğin eğitim olduğunu belirterek, katılımcıları kutladı. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise başarılı ilçe ve öğrencileri tebrik etti. Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere kupa ve madalyaları ile çeşitli ödüller verildi. Öğrenciler şenlikte birbirinden güzel oyunlarla doyasıya eğlendi.

Sportif başarı ile ilgili olarak değerlendirme yapan Elbistan Final Okulları Kurucu Temsilcisi Özkan Karakuş, “Sivas-Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4 il ve 21 ilçeden yarışmacıların katıldığı yarışmalar tamamlandı. Final Ortaokulu satrançta birincilik ve Final Anadolu Lisesi bocce dalında üçüncülük kupalarını almışlardır. Öğrencilerimizin hem yaşamda hem sınavlarda hem sportif faaliyetlerde başarılı olmaları bizleri mutlu etmektedir. Kupa ve madalyaları Elbistan’ımıza kazandıran başarıda emeği geçen öğrencilerimizi ve ailelerini beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

18 May 2018 - 15:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.