Elbistanspor’dan Ankara çıkarması

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için play-off maçlarına hazırlanan Elbistanspor Kulüp Yönetimi ve teknik heyet, Ankara’da çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulundu.

Elbistanspor’dan Ankara çıkarması
Elbistanspor’dan Ankara çıkarması
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara’ya çıkarma yapan BAL adayı Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav ve beraberindeki heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Mahir Ünal ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret ederek Elbistanspor hakkında bilgiler verdiler. ASKF Başkanı Ergün Önal ve ASKF Başkan Yardımcısı Ekrem Karaoğlanın da yer aldığı ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistanspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade ederek bütün takımlara play-offlarda başarılar diledi. Elbistanspor yönetimi, Ünal ve Sancaklı’ya forma ve atkı hediye etti.

Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, takıma daha önce sponsorluk sözü veren Elsan Mobilya sahibi Mehmet Ergin’le sponsorluk anlaşması protokolünün imzalandığını ve resmiyet kazandığını söyledi.

Başkan Davdav, sponsor olan firmaya çok teşekkür ederek "Bize bu önemli günde destek veren Mehmet beye çok teşekkür ediyoruz. Bizim çağrımız olmadan kendi doğallığı içerisinde sponsorluk olayı gelişti. Memleket aşığı olması münasebetiyle güzel günlere doğru ilerleyen takımımıza Elbistan'da kimse sahip çıkmazken Ankara'dan kalkıp geldi ve destek sözü verdi. Biz de Ankara ziyaretimizde kendisini ziyaret ettik ve resmi protokolümüzü imzaladık. Takıma sağlık malzemesi, diğer ihtiyacımız olan malzemeler başta olmak üzere nakdi anlamda da kulübümüze yardımcı oldu. Tüm camiamız adına kendisine bu örnek davranışı dolayısıyla teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu ziyaretimizde protokolümüzü hızlandıran ASKF Başkanımız Ergün Önal ve ASKF Başkan Yardımcımız Ekrem Karaoğlan’a da ayrıca teşekkür eder bizlerle birlikte oldukları içinde bizleri çok mutlu etmiştir. Elbistanspor'u hak ettiği konum olan profesyonel lige taşımak için gayret göstereceğimizi herkesin inancının tam olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sponsorluk sözleşmesinin ve sponsorluk çekinin takdim edildiği toplantıda kısa bir açıklama yapan Elsan Mobilya sahibi Mehmet Ergin, “Bizler uzun zamandır Ankara'dayız fakat gönlümüz Elbistan'da. Sporu seviyorum. Elbistanspor'u seviyor ve takip ediyorum. Sporun içinde olan bir insanım. Takımın içerisinde bulunduğu mali durumu biliyorum. Sıkıntıları biraz olsun aşmaları için destek sunmak istedik. Memleketin takımına sahip çıkmak istedik. Yönetim ile takımın bir şeyler yapacağına inancımız var. Bu sebeple sponsorluk anlaşmasını yaptık. Sadece bu yarım sezonluk değil bundan sonrada Elbistanspor'a desteğimiz devam edecek. Bugün burada bu işi resmileştirdik ve inşallah desteğimizin devamı da gelecektir" diye konuştu.

15 Mar 2018 - 09:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.