Elbistanspor ŞAMPİYONLUK için kenetlendi

Elbistanspor, Pazar günü Türkoğlu Belediyespor ile oynayacağı, Kahramanmaraş Amatör Futbolunun en büyüğünün belirleneceği şampiyonluk maçı için kenetlendi.

Elbistanspor ŞAMPİYONLUK için kenetlendi
Elbistanspor ŞAMPİYONLUK için kenetlendi
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Taraftarından futbolcusuna, esnafından ve işadamlarından vatandaşlara tüm Elbistan, takımımın yanında yer alarak Elbistanspor’un şampiyonluğu için gönül birliği içinde maç saatini bekliyor.

Kader maçı Pazar günü oynanacak

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’de başarılı sonuçlar alarak play-off maçlarına çıkmaya hak kazanan Elbistanspor, 1 Nisan 2018 Pazar günü, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için kader maçına çıkacak. Elbistanspor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselecek takımın belirleneceği son maçını 1 Nisan 2018 Pazar günü Türkoğlu Belediyespor’la yapacak. Elbistanspor - Türkoğlu Belediyespor maçı, 12 Şubat Stadyumunda oynanacak. Zorlu mücadele saat 15.00’te başlayacak. Play-offta 2 haftada 2 galibiyet alan Elbistanspor, zorlu 90 dakikaya bileniyor. Teknik heyet ve futbolcular, tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Takımın moral ve motivasyonu ise en üst seviyede bulunuyor. Elbistanspor’a gönül veren taraftarlar ve vatandaşların, play-offta daha önce oynanan 2 maçta olduğu gibi, bu kritik 90 dakika öncesinde de statta yerini alması bekleniyor.

Şampiyonluk prim desteği çığ gibi büyüyor

Bir yandan teknik heyet ve futbolcular maç için son hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da yönetim kurulu Başkan Av. Sertan Davdav öncülüğünde ziyaretleri ile takım için maddi manevi destek arayışına devam ediyorlar. Ziyaret edilen esnaf ve iş adamları takımın maddi ihtiyaçları için ellerinden geleni yapmakla beraber, geçtiğimiz günlerde Sword Otel’in şampiyon olması halinde şampiyonluk primi olarak 20.000 Türk Lirası söz vermesinden sonra, Elbistanspor eski başkanı Ali Güçlü 10.000 Türk Lirası, Nezih İnşaat sahibi İsmail Nezihoğlu 5 bin Türk Lirası, Bakkallar Odası Başkanı Kemal Şahin 5 bin Türk Lirası, Kaptan Pide Fırını sahibi Mustafa Kaptan 15 bin Türk Lirası, şampiyonluk primi vereceklerini açıkladılar. Ayrıca Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav şampiyon olunması halinde şahsen futbolculara 25 bin Türk Lirası prim vereceğini açıkladıktan sonra, final maçının kendileri için çok önemli olduğunu, oluşan birlik ve beraberliğin muazzam bir boyuta ulaştığını, tüm camianın şampiyonluk konusunda kenetlendiğini belirterek, destek veren esnaf ve iş adamlarına teşekkür etti.

Taraftarın desteği bekleniyor

Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, ayrıca Pazar günü oynanacak maça tüm halkı davet ettiğini, tribünlerde Elbistan’ın görkemli şekilde takımına sahip çıktığını göstermenin, futbolcularımızın moral ve motivasyonunu en üst düzeye çıkaracağını hatırlattı. Başkan Davdav, “Gerçekten çok zor durumlarda devraldığımız takımı, şampiyonluk mücadelesi içerisine soktuklarını, bu uğurda bir avuç insanla çıktığımız yolda, kitleleri arkamıza aldık, inşallah bu havayı kaybetmezsek, önce BAL’a sonra 3. lige çıkabilmek amacıyla çalışmalarımız fazlasıyla devam edecek.

Taraftarımız gerek sezonda, gerekse de oynadığımız 2 play-off mücadelesinde desteğini bizlerden esirgemedi. Her zaman yanımızda oldu. Bu son maçımızda da onları statta görmek bizlerin ve futbolcularımızın motivasyonunu artıracaktır. Taraftarımızın Kahramanmaraş’a götürülmesi amacıyla ücretsiz otobüs kaldıracağız. Otobüslerimiz, Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 11.00 itibariyle kalkacak. Maçımız ise saat 15.00’te 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak. Tüm taraftarlarımızı ve hemşerilerimizi takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

30 Mar 2018 - 17:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

seyirci - borcunu ödemeyen bazı esnaflar elbistanspor icin prim sözü veriyor inşAllah şampiyon olduktan sonra bu sözlerini tutarlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
07

Hülya - Bizler maça gelemesekte dualarımızla yanınızdayíz bir Elbistan lı olarak inşAllah maçın galibi siz olursunuz daha iyi yerlere gelirsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
06

Elbistanli - Maça gidecek hemşerilerimiz eğer periscope den yayın yaparlarsa burdaki maça gitme imkanı bulamayanlar için çok iyi olacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
05

Metehan GÖZÜKARA - Bu takım şampiyon olduktan sonra şöyle güzel bi takım otobüsü alınmalı. Büyümek gelişmektir bence. Başarılar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
04

Mehmetali - Marasta yasayan bir elbistanlı olarak marasta bulunan bütün elbistanlı hemşerilerimizi maca gelsin. 12 şubat stadyumunun dolması gerek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
03

ali - Elbistan ovasi Bozkurtlarin yuvasi basarilar diliyorum Elbistan Sporuma Moskovadan sevgiler...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
02

Turkoglulu genc - Turkoglu her turlu yener cunku profesyonel futbulculara sahip . 4 0 turkogulu alacak Allahin iziniylen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23
01

Sağlıkcı - Türkoğlu çok rahat kazanır elbistanın hiç mi hiç şansı yokkkk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:23