Elbistanspor, Pütürge’den 3 puanla döndü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Elbistanspor, Malatya deplasmanından 3 puanla döndü.

Elbistanspor, Pütürge’den 3 puanla döndü
Elbistanspor, Pütürge’den 3 puanla döndü
Haber albümü için resme tıklayın

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Elbistanspor, Malatya deplasmanından 3 puanla döndü.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta 5.hafta maçları oynandı. Temsilcimiz Elbistanspor, sezonun 5.haftasında Malatya Pütürge Belediyespor’un konuğu oldu. Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta 3 puanı hanesine yazdıran ve taraftarını sevindiren kırmızı beyazlıların, Malatya Pütürge Belediyespor’la oynadığı Hasan Buğa, Latife Kaya, Emre Eker hakem üçlüsü yönetti. Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşma, adeta golle başladı. Geçen hafta 4.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Serkan, bu kez de Pütürge Belediyespor karşısında sahneye çıktı. Serkan’ın şutunda topun filelerle buluşması ile Elbistanspor 3.dakikada öne geçti. Sonraki dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı Elbistanspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci 45 dakikaya farkı açma amacıyla başlayan Elbistanspor, aradığı golü yine 55.dakikada buldu. Takımının ilk golünü atan Serkan, 55.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak Elbistanspor’u 2-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Elbitanspor, bu galibiyetle puanını 10’a çıkararak 5.sıraya yükseldi. Grupta şuana kadar puan kazanamayan hatta gol atma başarısı da gösteremeyen Pütürge Belediyespor ise 13.sırada bulunuyor.

22 Eki 2018 - 08:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.