Elbistanspor, Malatya deplasmanından puansız döndü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Elbistanspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 2-0 yenildi.

Elbistanspor, Malatya deplasmanından puansız döndü
Haber albümü için resme tıklayın

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Elbistanspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 2-0 yenildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta 11.hafta karşılaşmaları oynandı. Temsilcimiz Elbistanspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un konuğu oldu. Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Cem Eray Eşmekaya, Recep Güneş, Turan Çelik hakem üçlüsü yönetti.

Ev sahibi ekip Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahaya Gökhan Zirekli, İbrahim Tokay, Erhan Gözetlik, Vedat Taşdemir, Deniz Işık, Mehmet Güle, Cemre Atmaca, Harun Aytemur, Engin Yıldız, Mert Ali Turgut, Ramazan Çavuş on biriyle çıktı. Kırmızı beyazlı ekibimiz de sahada, Mehmet Aşlamacı, Batuhan Ünal, Oğuzhan Burak Ay, Ertuğrul Dere, Yasin Bağcı, Hıdır Ali Yıldız, Tolga Aktekin, Anıl Koçak, Serkan Kamalak, Ferhat Oğuz ve Ömer Behiç Benlidayı on biriyle yer aldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 2.dakikasında Engin Yıldız’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren ev sahibi ekip, 5.dakikada Cemre Atmaca’nın golüyle durumu 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-0 Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Elbistanspor, bu sonuçla ligde 17 puanla 5.sırada yer alırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor 22 puanla 2.sırada yer aldı.

02 Ara 2018 - 17:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

ELBİSTANSPORLU - Beyler Elbistanspor'un şu an 17 puanı var ve 6.sırada. Elbistansporun bu ligde mücadele ettiği bütün sezonların ilk yarılarında topladığı en fazla aldığı puanı, bu takım ilk devrenin bitmesine 5 hafta kala topladı. Hemde en sahipsiz ve en az para ile kurulan takım bu takım. İnşAllah daha da iyi olacak yeter ki destek olalım. Saha içinde ve saha dışında çok gayretli bir çalışma var görmezden gelmeyelim. Saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 17:11
05

ömer - bu şartlarda ancak bu kadar olur napsınlar parasız pulsuz mücadele veriyorlar yönetim ve teknik ekip kapı kapı forma satıyorlarlar bundan önce başkanlar maaş alıyordu bu adam cebinden harcıyor hoca parasız yapıyor ancak bu kadar olur herkes bu takıma sahip çıkmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 17:11
04

Vatandaş gürbüz - Elbistan sporda lale devri bitti , önünde çok zor maçlar kaldı maraş1920 nin altında bitirme ihtimali yükek. Haftaya antep ankast istiklal maçını mutlak almalıyız. Herkes destek olmaya sahaya..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 17:11
03

hasan - arkadaşım kovunmu neden niye iki maç kayıp etti hemen gerçek yüzünüz orataya çıkıyor evet adam var ama bundan iyisi yok bak onlar demirsporu kuruyor orda 2 amatörde yaparlar sanırım sende onlardan birisin elbistanspor başarılı olunca sıkıntıya giren tiplerden elbistanspor hocası ve yönetimi adam gibi adam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 17:11
02

Gökhan - Elbistansporlu arkadaşım takıma destek olmak için forma satışından bahsetmiş , güzel bi konuya değinmiş. Ben izmirde yaşıyorum ve forma almak istiyorum geçen yaz ben izmire döndükten sonra satışlar başlamış ama şimdi almak istediğimde yine muhattap bulamıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 17:11
01

KOVUN - HEM GARDİYAN HEM ANTIRONOR OLMAZ BİR KOLTUKTA İKİ KARPUZ TAŞINMAZ BAŞKA ADAM MI YOK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 17:11