Elbistanspor futbol yaz okulu kuruluyor

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Elbistanspor, altyapı çalışmalarına başladı.

Elbistanspor futbol yaz okulu kuruluyor
Haber albümü için resme tıklayın

Altyapı çalışmalarının devamında, altyapıda göze giren genç sporcular bu yıl yaş kategorilerine göre her yaş düzeyinde liglere katılım göstererek Elbistanspor formasını giymeye hak kazanacaklar.

12 Mayıs’ta başlayacak U-13 ligine katılmak için çalışmalarına başlayan Elbistanspor,10-11-12-13 yaşında olup, yetenekli küçük sporcuları belirlemek için 29 Mayıs 2018 Pazar günü ilçe stadında seçme düzenleyecek. Seçmeler sonucunda yeteneği olan küçük sporcular için lisans çıkarılıp, Elbistanspor U-13 takımı kurulacak. Daha sonra ise altyapı çalışmaları başlatılacak.

Elbistanspor yaz spor okulu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Av. Sertan Davdav, Pazar günü yapılacak seçmeler haricinde, okulların tatil olmasını takiben ücretli futbol yaz okulu kuracaklarını söyledi.

Genç ve yetenekli sporcuların bu futbol okulunda kabiliyetlerini geliştirebilecek ortamı bulabileceklerini belirten Başkan Davdav, küçüklerin sağlıklı şekilde fiziki ve ruhi gelişimlerini sağlayabileceklerini, ayrıca lisans sahibi olacak küçük sporcuların, Elbistanspor’un BAL’da mücadele etmesi nedeniyle, hem TEOG sınavında hem de üniversite giriş sınavında ek puan kazanabileceklerini hatırlattı.

27 Nis 2018 - 15:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Can - Güzel bir karar olmuş umarım bende Altyapı ya girerim 5.Sınıfa gidiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 15:13
01

Turgay - Katılıyorum yusufa ben 17 yaşındayım futbol oynamak istiyorum elbistan spor'un altyapısını takip ediyorum ama 17 - 18 yaş için seçme yok

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 15:13