Elbistanspor evinde 1 puanla yetindi

Bölgesel Amatör lig 2. grupta mücadele eden Elbistanspor , 20.hafta maçında evinde ağırladığı Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Elbistanspor  evinde 1 puanla yetindi
Elbistanspor  evinde 1 puanla yetindi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sentetik çim sahada oynanan mücadeleyi Adana bölgesinden Berkay Can Özçelik, Burak Savaş ve Murat Oruç hakem üçlüsü yönetti.

Temsilcimiz Elbistanspor sahaya Seyhun Türe, Batuhan Ünal, Oğuz Han Burak Ay, Mustafa Yaşar Boşnak, Vakkas Kör, Hıdır Ali Yıldız, Burak Can Çoban, Anıl Koçak, Cuma Donar, Regaip Polat, Ali Oymacı ilk 11'i ile çıktı.

Hakem Berkay Can Özçelik’in başlama düdüğünün ardından Elbistansporlu futbolcular, yaklaşık 1 dakika boyunca hareketsiz kalarak takıma destek verilmemesini protesto ettiler.

Kırmızı beyazlılar ilk yarıda girdikleri pozisyonları gole çeviremeyince devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

11 Nisanspor, ikinci yarının başında serbest vuruştan kazandığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra otyunda tansiyon arttı ve Elbistanspor ‘da Semih Sargın,11 Nisanspor'dan da bir oyuncu Kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar.

Maçın son dakikalarında baskını artıran Elbistanspor’da Ali Oymacı 86. Dakikada rakip defansın büyük hatasında topu ağlarla buluşturarak skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra maçta gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Elbistanspor, evinde aldığı beraberlikle puanını 31’ çıkararak 6.sırada yer bulunurken, 11 Nisanspor ise 17 puanla 10.sırada yer aldı.

Elbistansporlu oyuncu ikinci sarı karttan oyundan atılmadı

Elbistanspor'da Batuhan Ünal 50. dakikada ilk sarı kartını gördü, maçın 80.dakikasında 2. sarı kartı gördü ancak hakem oyuncuyu sahadan ihraç etmedi.

04 Mar 2019 - 10:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.