Elbistanspor BAL’a emin adımlarla gidiyor: 2-0

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için ikinci play-off maçına çıkan Elbistanspor, en güçlü rakibi Pazarcık Belediye Aksu Spor’u 2-0 mağlup etti.

Elbistanspor BAL’a emin adımlarla gidiyor: 2-0
Elbistanspor BAL’a emin adımlarla gidiyor: 2-0
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Bu sonuçla Elbistanspor, play-offta 6 puan toplayarak BAL’a gitmeyi son maça taşımış oldu.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselecek takımın belirleneceği play-off grubunun ikinci haftasında Elbistanspor’la Pazarcık Belediye Aksu Spor, Batı Park Stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmada en güçlü rakibi Pazarcık Belediye Aksu Spor’a 2 gol atan Elbistanspor, bu skorla, BAL yolunda önemli bir galibiyet elde etmiş oldu. Karşılaşmayı izlemek ve takıma destek olmak için çok sayıda taraftar da Elbistan’dan otobüslerle Kahramanmaraş’a giderek tribünde yerini aldı.

Play-off son hafta maçında ise Elbistanspor ile Türkoğlu Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Maç sonrası kısa bir açıklama yapan Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, çok önemli bir döneme geldiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“6 ay önce takımı devraldığımızda performansımız çok düşüktü. Futbolcularımız çok ciddi mücadeleler vererek bu duruma geldik. Futbolcusundan teknik kadrosuna kadar bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımı devraldıktan sonra çok güzel bir kadro kurduk. Elbistanspor’u bu sezonda Bölgesel Amatör Ligde görmek en büyük arzumdur. Takımımız ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelecektir. Gelecek hafta oynayacağımız Türkoğlu Belediyespor maçı çok önem kazandı. Bu maçı aldığımız takdirde BAL’a yükselmiş olacağız. Ayrıca bugünkü maçta bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

25 Mar 2018 - 14:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Orhan SÖNMEZ - Elbistan gibi büyük bir ilçenin çok iyi yerlerde ve iyi bir durumda takımı olması gerekirdi; bu elbistanın tanıtımı açısından da önemli bir konu.Başarılar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 14:31
04

ahmet - adam gibi adam mutlu hoca tebrikler kimse bu başarıyı beklemiyordu ama disiplinli güvenilir bir hoca olarak işte başarı geldi amatöre gitmeyecek takımı 10 günde toplayıp başarıyı yakalamak kolay degil yönetim ve tüm takıma teşekürler mutlu hocam saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 14:31
03

Fatih Bahçıvan - Tebrikler,Başarılarınızın devamını dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 14:31
02

Sabit öztürk Antalya /kemer - Kalbimiz sizinle başarıların devamını dilerim İNŞALLAH bal ligine çıkarız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 14:31