Elbistanlı özel sporcu, altın madalya kazandı

Elbistan ve bölgesinde özel öğrencilere yönelik faaliyet gösteren Kısık Sesler Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Galip Yıldız, Antalya’da düzenlenen Atletizm 2. Bölge Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Elbistanlı özel sporcu, altın madalya kazandı
Elbistanlı özel sporcu, altın madalya kazandı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Atletizm 2. Bölge Şampiyonası, 15-20 Nisan arasında Antalya’da gerçekleştirdi. Kısık Sesler Gençlik ve Spor Kulübü, bu önemli spor organizasyonuna tek sporcu ile katıldı. Elbistanlı özel sporcu Galip Yıldız, üstün başarı sağlayarak 100 metre koşuda bölge birincisi oldu. Yıldız, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Kulüp Başkanı Çağlar Kara, bu büyük başarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede sporcu Galip Yıldız'ı ve sporcuya eşlik eden öğretmen Recep Barış Öztürk'ü tebrik etti.

Başkan Çağlar Kara, başarıda destek ve ilgilerini esirgemeyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Elbistan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cengizhan Firik, 'Karaelbistan Şehit Er Cuma POTUK YİBO Okul Müdürü Mustafa Çayıroğlu, Beden Eğitimi öğretmeni Ayhan Deniz, tüm okul çalışanlarının ve Kısık Sesler Spor Kulübü yönetim kurulunun da büyük paylarının olduğunu dile getirdi. Başkan Kara, federasyonun ve kulübün birincil amacının özel çocuklara farklı imkanlar sunmak, farklılıklar yaşatmak olduğunu ve bunun yanı sıra milli takıma yöreden sporcu kazandırıp, 2020 Tokyo Oyunlarına sporcu göndermek olduğunu söyledi. Kara, bu hedefe adım adım ilerlendiğini dile getirdi.

21 Nis 2018 - 15:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali yılmaz - Geçen yıl gençlik ve spor müdürlüğünün özel spor şenliğine katıldık çim sahada süper bir etkinlikti çocuklarımız için inşAllah bu yılda düzenlenir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 15:27