Elbistanlı Okçular Uluslararası Fetih Kupası'na Katıldı

Okçular Vakfı tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışlarına, Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü’nden 13 sporcu katıldı.

Elbistanlı Okçular Uluslararası Fetih Kupası'na Katıldı
Elbistanlı Okçular Uluslararası Fetih Kupası'na Katıldı
Haber albümü için resme tıklayın

27-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Okçular Vakfı Okçular Tekkesi’nde düzenlenen 21 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı 5. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışları, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı, ardından Fetih Duası okundu.

İstanbul’un Fethinin 564. yılının kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Fetih Kupası’na katılan Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü sporcuları, Elbistan’ı temsil ettiler.

5. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışlarında Elbistan’ı temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Türk Savaş Sanatları Antrenörü Halil Kozanoğlu, “İstanbul’da düzenlenen 5. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışlarına Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü olarak 13 sporcu ile katıldık. Böylesine büyük bir turnuvada Elbistan’ı temsil etmenin mutluluğunu yaşadık. Okçuluk sporunun Elbistan’da yaygınlaşmasını istiyoruz. Bunun için Geleneksel Türk Okçuluğu Yaz Okulumuzda sporcularımızı disiplinli bir şekilde çalıştırarak, böyle büyük turnuvalara katılmaya devam edeceğiz” dedi.

Programda, olimpik yay, makaralı yay ve büyükler bay-bayan kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri protokol ve sponsor firmaların temsilcileri tarafından verildi.

02 Haz 2017 - 15:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

ADNAN GÖNÇ - MAŞAALLAH EN GÜZELLERİ YAKIŞIR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ADNAN GÖNÇ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 15:44
03

SERDAR - MİLLET FÜZE FIRLATIYOR FÜZE. BİZ OK TA TAKILMIŞIZ KUSURA BAKMAYIN DA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 15:44
02

elbistanlı - millet füze atıyor sende milletin attığı füzeyi konuşuyorsun sen ne yapıyorsun kahvede basramı atıyorsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 15:44
01

okçu - serdar bey okçuluk geleneksel bir sporur ve füze atmaya engel deği teknolojide en gelişmiş ülkeler geleneklerindende vaz geçmiyor japonlar gibi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 15:44