Elbistanlı güreşçiler, Türkiye üçüncüsü oldular

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü altyapısından yetişen ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Takımı sporcusu olan Elbistanlı güreşçiler Ali Akıl ile Mustafa Durur, Gençler Türkiye Şampiyonası’nda kilolarında Türkiye üçüncüsü olarak, büyük bir başarıya imza attılar.

Elbistanlı güreşçiler, Türkiye üçüncüsü oldular
Elbistanlı güreşçiler, Türkiye üçüncüsü oldular
+1
Haber albümü için resme tıklayın

21-25 Mart tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılan Elbistanlı güreşçiler Ali Akıl 65 kilogramda, Mustafa Durur ise 92 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldular.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesspor Takımı’nda güreşen Akıl ve Durur, ilk kez katıldıkları gençler kategorisinde madalya alarak, ailelerine ve takımlarına gurur yaşattılar.

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü altyapısından yetişen güreşçilerin ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade eden Güreş Antrenörü Murat Alkaya, “Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü altyapısından yetişen güreşçilerimiz şuanda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Takımı’nda güreşiyorlar. Her iki güreşçimiz de Elbistan’ın gururu oldular. Güreşçilerimiz bu başarıları ile milli takıma katılma hakkı kazandılar. Güreşçilerimizin milli takımda da başarılı olarak olimpiyatlarda hem Elbistan’ımızı, hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu vesile ile güreşçilerimizin yetişmesine verdikleri katkılardan dolayı Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz sayın Cengizhan Firik ile Elbistan Kaymakamımız sayın Tuncay Akkoyun’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

26 Mar 2018 - 15:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Mevlüt ÇANAK - Helal olsun Çocuklar!İnşaAllah Şampiyonluklarda bekliyoruz!MAAŞALLAH!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 15:14
07

ali veli - Tebrikler.gelecekte dunya arenalarinda gormek dilegiyle. Elbistana bir gures takimi kurulmali.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 15:14
06

Osman OTLUTEPE - Köylümü tebrik ederim.Hemşehrilerimizin başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 15:14
02

MUSTAFA ÖZDEMİR - MAŞALLAH GENÇLER ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 15:14
01

Mevlüt dağ - Spor adına yapılan herşey çok güzel,Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 15:14