Elbistan’da Satranç Hakemlik Kursu düzenlenecek

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Elbistan Temsilcisi Fatih çetin, Elbistan’da ilk defa Satranç Hakemlik Kursu düzenleneceğini söyledi.

Elbistan’da Satranç Hakemlik Kursu düzenlenecek
Elbistan’da Satranç Hakemlik Kursu düzenlenecek
Haber albümü için resme tıklayın

15-16-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek Satranç Hakemlik Kursu’nun yapılacağı yer ise daha sonra açıklanacak.

Kursa katılma şartları ise şöyle sıralandı:

T.C veya KKTC vatandaşı olmak, en az lise ve dengi okul mezunu olmak (Ulusal sporcularda bu şart aranmaz), 19 yaşından gün almış olmak. Düzenlenen hakem kurslarında başarılı olmak, daha önce satranç ya da başka bir spor dalında; hakem, sporcu veya başka bir görevde iken 6 ay veya daha fazla hak mahrumiyeti veya yarışmalardan men cezası almamış olmak, sabıka kaydı bulunmamak.

26 Ağu 2017 - 15:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ilter - nasıl başvurulacağı hakkında bilgi verir misiniz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ağustos 15:56