Elbistan, Muay Thai Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası, yaklaşık 100 sporcunun katılımı ile Cumartesi-Pazar günü Elbistan’da gerçekleştirilecek.

Elbistan, Muay Thai Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Elbistan, Muay Thai Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası, yaklaşık 100 sporcunun katılımı ile Cumartesi-Pazar günü Elbistan’da gerçekleştirilecek.

Elbistan, Uzakdoğu sporları alanında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği, Elbistan Belediyesi ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilecek 1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası, 29 Haziran 2019 Cumartesi günü start alacak. Şampiyonda il dışından da gelecek yaklaşık 100 sporcu ringe çıkacak.

2 gün sürecek 1.Güneydoğu Anadolu Muay Thai Bölge Şampiyonası’na ilişkin olarak değerlendirme yapan Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Derneği Başkanı Faruk Doğan, karşılaşmaların Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda yapılacağını söyledi.

“Elbistan Halk Eğitimi Merkezi olarak genel ve mesleki kurslarımızın yanı sıra spor kursları da düzenlediklerini anlatan Doğan, “Özellikle Uzakdoğu sporlarına gönül veren gençlerimiz ve çocuklarımız için profesyonel eğiticilerimizin nezaretinde kurslar düzenliyoruz. Hafta sonunda bölge şampiyonasını düzenleyeceğimiz muay thai dalında da 120 kursiyerimiz bulunuyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz bu kurslardan ücretsiz olarak yararlanabiliyor” dedi.

Şampiyonaya ülke genelinden yaklaşık 100 sporcunun katılmasını beklediklerini ifade eden Doğan, “Elbistan Belediyesi ve Türkiye Muay Thai Federasyonu ile birlikte düzenlediğimiz bölge şampiyonasına ülke genelinden yaklaşık 100 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Şampiyona, 29 haziran 2019 Cumartesi günü saat 15.30’da start alacak. 30 Haziran 2019 Pazar günkü karşılaşmaların ardından şampiyonamız sona erecek. Tüm Elbistanlıları bu önemli spor organizasyonunu izlemek için Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonuna davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

27 Haz 2019 - 16:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kadir Köseoğlu - 2012 yılında Muaythai Federasyonu faaliyet programında yapılmıştı bölge şampiyona sı bu yıl halk eğitim merkezi spor kulübü tarafından yapılması ilçemiz adına çok güzel bir ğelişmedir.Elbistan spor alanın da her ğeçen gün çıtayı yükseltti yor emeği ğeçen herkese teşekkürler ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 16:40
01

Mohammed Ali Clay - Kadir Köseoğlu bu memlekette harcanan bir hoca ; elbistan dışında her yerde en dandik hocalar bile omuz üstünde gezerken ; kendi evladına öğretirmiş gibi bu sporu öğreten çevrede boşboş gezen gençlere sahip çıkan bu vatanın evlatlarına bilgisini ahlakını ve daha nice güzel şeyleri aktaran bir insanın bu şehirde arkaplanda kalması bu memleketin en büyük hatası . Her şey bu eski kafanın bildiği MEMURLUK olayı değil anlayın artık. Ayyıldızlı bayrağı Balkanda Avrupada avrasyada ve dünyada Sallayacak nesil yetiştirin. Ortada soytarı gibi evlatlarınızı gezdireceğinize şunun gibi bir insana ve ekip arkadaşı TUNCAY EREN’e sahip çıkında onların gölgesi altında gelişmesine izin verin. 5-6 yaşındaki çocuk PUBG denilen lanet oyunu bordo bereli gibi oynarken sporcu kimliğini öz benliğini kaybediyor yakalayamıyor. Anne ve babalardan özel ricam gezmelerinizden tozmalarınızdan boşboş işlerinizi bırakında çocuğunuzu şu insanların eline verin . Kendini yetiştirsin. İki tekme veya dirsek vurmayı öğrenince kavga etsin demiyorum sadece kendi özgüvenini kazansın hedeflerini açık etsin . Kafasını 50 tane kitabın arasına sokuyorsunuz “oku memur ol “ diyip o çocuğu koyun gibi yetiştiriyorsunuz; çocuk büyüyüncede asalak gibi yaşıyor “ sonra ülke niye gelişmiyor bu gençlik nereye gidiyor... nereye gidiyor içmelere gidiyor . VAZGEÇİN ARTIK. İşiniz gücünüz cacık. (Not: prim yapıyor diye düşünen antiloplar size söylüyorum bende KADİR KÖSEOĞLU’nun bir öğrencisiydim; Kadir hocamı tanıyan tanır , o adamın parayla işi olmaz “ Canınız cennete olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 16:40