Elbistan'ın Sultanları'ndan önemli galibiyet

Elbistan'ın Sultanları, Ted Ankara Kolejliler Kadın Voleybol Takımı'nı 3-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Elbistan'ın Sultanları'ndan önemli galibiyet
Elbistan'ın Sultanları'ndan önemli galibiyet
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi B Grubu’nda mücadele eden Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, ligin 9. haftasında karşılaştığı İBA Kimya Ted Ankara Kolejliler Kadın Voleybol takımını 3-1 mağlup etti.

Kahramanmaraş Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk setini 26-24 kazanan Elbistanspor, ikinci seti de 25-20 aldı. Karşılaşmanın üçüncü setini 25-10’la İBA Kimya Ted Ankara Kolejliler aldı. Büyük mücadeleye sahne olan maçın dördüncü setini 25-23 alan Elbistanspor Kadın Voleybol takımı, maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

Elbistan’ın sultanları aldığı galibiyetle 10 puana yükselirken, İBA Kimya Ted Ankara Kolejliler de 11 puanda kaldı.

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Yusuf Şahin, “Çok önemli bir maçtı bizim için. Gruptaki sıralamamızı önemli anlamda etkiliyordu. Çok önemli bir galibiyet aldık. Takımızı, oyuncularımızı kutluyorum. Elbistanlı hemşerilerimize önemli bir galibiyet getirdik. Bundan sonra yolumuza doludizgin devam edeceğiz transferlerimizle. Yine bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ciddi anlamda destek verdiler. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Elbistanspor Kadın Voleybol Takımı, ligin 10. Haftasında Mardin Büyükşehir Başak Spor'a konuk olacak.

08 Ara 2019 - 20:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

köylğlerim heyerde - yapalaklı arkadaslar el attıysa bu spora artık elinizi cekin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07
06

GFB - Destek olmuyorsanız köstek de olmayın. Bu bir başlangıç bunun ilerisinde bu memlekette voleybol adına ne gençler yetişip güzel yerlere gelecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07
05

Afsinli - Albıstanlılar uyuzluk etmeyin spor spordur galatasaray hiç yerli ile oynamıyordu ne oluyordu 2 insan daha elbistanın sesini duyuyor kötümü reklamın kötüsü olmaz ama bu kafa sizde oldukca albıstandan bir halt olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07
04

M.Bilgetürk - "Her boyayı boyadık bir fıstık yeşili kaldı."

Bu da oldu, ne âlâ, pek âlâ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07
03

Salih - Sayın başkan çalışmalarını takdirle karşılıyoruz ama bu Elbistan’ın sultanlarını lafını kabul etmiyoruz Elbistan ın gerçek sultanları analarımızdır başkaları olamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07
02

vatandaş - Adı Elbistanspor olan voleybol takımında Elbistanlı sporcu varmı acaba merak ettim. Kişisel düşüncem olmadığı yönünde. Hatta sporcuların Elbistanlı akrabası bile yoktur. Elbistan bunların masrafını giderini öder, memlekete hic bir faydası olmayan luzumsuz bir işten öte bir şey değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07
01

Vatandasa cevap - Yahu birşeyi de beğenin ya! G.sarayda hiç yabancı yok; Fenerbahçede hiç istanbullu yok...vs. Ne olursa olsun benim şehrimin takımıdır ve reklamımız yapılıyor. Full destek bizden siz gelmeyin lütfen...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 20:07