Ekinözü’ne sentetik çim sahanın yer teslimi yapıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın girişimleri neticesinde Ekinözü’ne yapılacak olan ve FİFA standartlarını taşıyan sentetik çim sahanın yer teslimi yapıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın girişimleri neticesinde Ekinözü’ne yapılacak olan ve FİFA standartlarını taşıyan sentetik çim sahanın yer teslimi yapıldı.

Ekinözü’ne, Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği (FİFA) Star 2 belgesine sahip sentetik zeminli ve 500 seyirci kapasiteli futbol sahasının yapımı için Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapılması programına Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner, Kahramanmaraş İl Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, firma yetkilisi ve diğer ilgililer katıldı.

Ekinözü ilçesinde bugüne kadar en ciddi ve kompleks spor tesisi olacak sentetik zeminli futbol sahası, yaklaşık 1 milyon 380 bin TL’ye mal olacak. Yapılacak olan futbol sahası, 68x105 metre ölçüsünde, çevresinde halka açık 4 kulvarlı sentetik çim yürüyüş alanı, soyunma odası binası, gece futbol oynanmasına müsait aydınlatmalı olacak. 500 seyirci kapasiteli portatif tribün de planlanan sahanın 270 günde tamamlanması düşünülüyor.

Sahanın yer teslimi sırasında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Ekinözü’müzün yıllardır beklediği sentetik zeminli futbol sahasının yer teslimi için teknik komisyon ekibimiz ve müteahhit firma yetkilileri ile gerçekleştiriyoruz. Çok kısa sürede de Ekinözü’müz güzel bir sentetik sahaya kavuşacak. Burada 500 kişilik tribün, gece ışıklandırması, soyunma ve idari binasıyla birlikte güzel bir tesis ortaya çıkacak” dedi.

Kabakçı, “Desteklerinden dolayı AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a ve değerli büyüklerimiz teşekkür ediyoruz. Müteahhit firma hemen işe girişecek. Süresi 270 gün gibi gözüküyor ama eğer iklim şartları müsait olursa çok kısa bir sürede biteceğine inanıyoruz. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 380 bin TL. Çalışmaların 2,5-3 ayda tamamlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise, sentetik çim sahanın ilçedeki en önemli sportif tesis olacağını kaydederek, “Ekinözü’müzde hizmet anlamında dolu dolu günler yaşıyoruz. AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal Bey’in girişimleri sonucunda ilçemize kazandırılacak sentetik çimli futbol sahamızın yer teslimini yaptık. Biz, göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ilçede bir değişim ve dönüşümü sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. İlçemizdeki çocuklarımızla gençlerimizin önünü açmak, sportif faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlamak istiyoruz. İnşallah spor alanındaki bu önemli yatırım da bunun en büyük göstergesinden biri olacak. Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Bey’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’e, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı’ya ve diğer ilgililere teşekkür ediyoruz. Stadımız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner de, milli sporcu olduğunu hatırlatarak, “Ekinözü’müze bu tür spor tesislerinin kazandırılması çok büyük önem arz ediyor. Biz de Ekinözü Kaymakamlığı olarak ilçede özellikle minder ve salon sporlarının yaygınlaşması için elimizden geleni yapacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

12 Kas 2015 - 16:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Adamın Teki - Ekinözüne son yıllarda yapılan yatırımlarda emeği geçenlere teşekkürlerimizi arz ederiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 16:04

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439