EDH Geleneksel Halı Saha Turnuvası sona erdi

Elbistan Devlet Hastanesi’nde görev yapan personel tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl sekizincisi organize edilen, Geleneksel Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası, oynanan final maçının ardından sona erdi.

EDH Geleneksel Halı Saha Turnuvası sona erdi
EDH Geleneksel Halı Saha Turnuvası sona erdi
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Devlet Hastanesi’nde görev yapan personel tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Geleneksel Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası, Diriliş Takımı ile Göktürkler Takımı arasında oynanan final maçının ardından sona erdi. Final maçı 5-5 berabere tamamlanırken, maçın galibini penaltı atışları belirledi. Penaltı atışları sonucunda Diriliş Takımı turnuvanın şampiyonu olurken, Göktürkler ikinci, Yeni Acil Takımı ise üçüncü oldu.

Alyans Halı Saha’da oynanan turnuvanın ardından şampiyon takımın kupasını, Elbistan Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Nedim Kızılkaya takdim etti. İkinci ve üçüncü olan takımların kupaları ise, hastane yöneticileri tarafından verildi.

Hastane Yöneticisi Dr. Nedim Kızılkaya, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, düzenlenen turnuvanın birlik, beraberlik ve kaynaşmanın daha da güçlenmesine vesile olduğunu ifade ederek, katılan herkese teşekkür etti.

26 May 2017 - 14:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.