Başkan Davdav: Elbistanspor’u 3. Lige çıkaracağız

Elbistanspor Kulüp Başkanı Sertan Davdav, takımın 2 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükseldiğini ifade ederek, çok çalışarak başarıyı yakalayacaklarını ve Elbistanspor’u yıllar önceki ihtişamlı günlerine taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Davdav: Elbistanspor’u 3. Lige çıkaracağız
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş Süper Amatör kümede gösterdiği başarı ile play-off karşılaşmalarından galip ayrılarak, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) kapılarını aralayan Elbistanspor, hedef büyüttü. Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi.

Elbistanspor’un başarısını daha da yükseltmek, takıma gelir kapısı oluşturmak ve altyapıyı güçlendirmek amacıyla bazı hedefler ortaya koyduklarını dile getiren Davdav, “Elbistan Spor olarak yeni sezonda hedeflerimiz; yeni, genç ve dinamik kişilerden oluşan bir yönetim kurulu oluşturmak. Şampiyon olan kadromuzun iskeletini koruyarak ve kaliteli dış transferler ile yetenekli ve ahlaklı bir sporcu kadrosu oluşturmak. Futbol okulumuzu güçlendirerek ve altyapı takımlarımızla geleceğin Elbistanspor’unu oluşturmak. Deplasman maçlarımız için takım otobüsü ve şehir içi ulaşımımızda kullanmak üzere minibüs satın almak. Şık prestijli bir kulüp binasında kulüp faaliyetlerini yürütmek. Taraftar ürünlerimizin satıldığı bir store mağaza açmak. Çarşı içerisinde bir lokal açmak amacındayız” diyerek, bu konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Başkan Davdav, yaptığı yazılı açıklamada, takımın bekası için gereken özveriyi her zaman göstereceklerini anlatarak, “Bütün bunları gerçekleştirdiğimiz zaman sportif başarı kaçınılmaz olarak gelecektir. İnşallah halkımızın desteği ile bu hedeflerimizi bir bir yakalayacağız. Bizler bu uğurda gereken özveriyi sergileyeceğiz. Başlıkta dediğimiz gibi, yine geçen sezon olduğu gibi, inanarak her türlü zorluğa göğüs gerebileceğimiz azim bünyemizde mevcuttur. Maalesef bazı kişiler çarşıda pazarda böyle bir şeyin olmadığını bile bile Elbistanspor şampiyon olduğu için 850 bin TL federasyondan para gelmiş ve benzeri laflar söylemekte ve futbol bilgisi sınırlı olan insanlarımızın bir kısmının bu duruma inandığı bize sordukları sorulardan anlaşılmaktadır. Keşke böyle bir durum olsa da şimdi rahat rahat hedeflerimizi gerçekleştiriyor olsa idik. Şampiyon olmamız karşılığında hiç bir kurumdan bir delikli kuruş dahi gelirimiz olmamış, aksine giderlerimiz geçen sezona göre yaklaşık 4 kat artmıştır” diye konuştu.

Elbistanspor’un play-off oynayacağı dönemde bazı kişilerin şampiyonluk primi söz vermesine rağmen, bu sözlerini yerine getirmediklerini de vurgulayan Başkan Davdav, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Geçtiğimiz sezon şampiyonluk primi sözü verip sözünde durmayanlar oldu. Yine sanki Elbistanspor’a bir katkıları varmış gibi davranan, şampiyonluk maçımızdan sonra sahaya girerek, televizyon kendisi ile bir röportaj yapar mı, fotoğrafçılar kendilerinin bir fotoğrafını çeker mi diye sağa sola koşan, sanki takımın sezon boyunca yanındaymış gibi davranıp, bunu kendi reklamını yapmak için kullanan ve bir delikli kuruş dahi kulübe menfaati olmayanları da gördük. Gerçekten bize yardımı dokunan, çıkar peşinde olmadan koşturan gerçek dostlar bu işin şovunda olmadıkları için karede hak ettikleri kadar yer alamadılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu takımı 3. lige çıkaracağımızdan şüphemiz yok. Sanki yeni sezon için bir çalışma yapmıyoruz gibi sağda solda konuşan, sayfalarında başka takımların yaptığı faaliyetleri paylaşan kişiler, biz sessiz ve suyun altından yüzen büyük balığız. Amacımız şov değil icraat. Şu an iç ve dış transferde anlaştığımız futbolcu sayısı 21’e ulaştı.”

05 Haz 2018 - 11:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

Hacı - Başkan helal olsun sana senden milliyetçi Elbistanlı göremedim takıma sahip çıktın, millet gibi seçim zamanı gelipte Elbistanlı olmadın sen ne yaparsan arkandayız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
10

Elbistanda Yılın adamı - Sertan Başkan sen üzme kendini Elbistan spor taraftarı bu takımı yerlerden kaldırıp zirvelere çıkaran bir kişi tanıyor onunda adı; Sertan DAVDAV’dır. Kimlerin şampiyonluk primi sözü veripte sözlerinden döndüklerini. Prim sözü verenlerin birçoğunun vermiş oldukları sözü tutmayacaklarını sırf reklam için yaptıklarını cümle âlem biliyordu. Bir atasözü var. Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz diye aynen bildiğimiz gibi oldu. Bizleri şaşırmadıkları için kendilerine teşekkürler (!) Başkan biz sana güveniyoruz Elbistan sana güveniyor önümüzdeki sezon Elbistan spor için yapmak istediğin şeyler on numara Elbistan’da bir anket yaptırsalar yılın adamı kim diye inanın uzak ara Sertan DAVDAV çıkar. Yani vatandaş kimin ne yaptığını iyi biliyor. Takımı 3.Lige çıkaracağından hiç şüphemiz yok. Elbistan tarih sayfalarına adın altın harflerle yazılacak ben buna yürekten inanıyorum. Aman bu sıralar siyasete dikkat. Kocaman TEŞEKKÜRLER Başkan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
09

mehmet akif - Sertan Davdav başkana tüm elbistanın sahip çıkması lazım.zor günde taşın altına elini koydu ve takımı bal ligine çıkardı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
08

abdıllah aslan - Allahına kurban başkan. elbistan yanınızda sağı solu boşverin siz bu sene hep destek tam destek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
07

mustafa - kolay gelsin sayın başkan başarılar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
05

izzet durna - Serkan kardeşim zaferin babası çoktur,hezimetler yetimdir.takım şampiyon olmasaydı tek şuçlu sendin bunu unutma. Kalbimiz senle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
04

Oz elbistanli - Sayin baskan prim sozu veripte sozunu tutmayanlari soylede tum elbistanlilar kim oldugunu ogrensinler sana zahmet.Allahim yolunu acik eylesin.bu takimi cikar 3 lige soz bende tayin isteyip gelecegim elbistana.15 yildir gurbetteyim ve bende yonetime girip gucumun yettigi kadar maddi ve manevi destek olacagim.cunku ben elbistan spor hastasiyim.utaniyorum bana arkadaslarim sizin takim kacinci ligde diye sorduklarinda.bogazim dugumleniyor cevap veremiyorum.saygilarimla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
03

taraftar - bence 3 liğ kolay degil para gerekli bu takıma sahip çıkılırsa tabiki çıkar ama bu işler parayla olur süper amatörden bal liğine çıkarmak gerçekten büyük bir başarı burda başkandan sonra en büyük emek ve başarı mutlu hoca tebrikederim elbistanın en iyi en disiplinli duruşu düzgün olan biri mutlu hoca böyle güzel insanlara sahip çıkalım maraşa 4 bin kişiyi toplamak gerçekten mükemmel geçen yıl bu takımı kendi sahamızda seyireden yoktu bu başarı bazı insanlara ders olması gerek diye düşünüyorum yeni sezonda başarılar dilerim şampiyon takıma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
02

Murat bumin - İlk günden inandı olmaz denildi çok laf konuşuldu ama Sertan başkan BU işin para ile değil yürekle yapılacağını gösterdi. Büyük başkan Sertan DAVDAV

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42
01

kazım - 3. liği kaldıracak teknik adam şart.baştan söyleyim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:42