Badminton turnuvası sona erdi

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yer alan Elbistan-Ekinözü-Nurhak Okullar Arası Yıldız Erkek Badminton Turnuvası, ilçe birinciliği müsabakaları ile sona erdi.

Badminton turnuvası sona erdi
Badminton turnuvası sona erdi
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan-Ekinözü-Nurhak Okullar Arası Yıldız Erkek Badminton Turnuvası’nda 3 grupta toplam 10 takımın mücadele etti. Turnuvada grup maçlarının sonunda grubunu lider bitiren takımların kendi aralarında oynadığı final müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Çekişmeli mücadeleler sonucunda şampiyonluğu Şehit Teğmen Harun Kılınç Ortaokulu, ikinciliği Elbistan Ortaokulu ve üçüncülüğü ise Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu elde etti. Dereceye giren okullara başarı belgeleri ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik: "İlçemizde yapılan müsabakalarda başarılı olan takımlarımız bir üst tura yükselerek ilde mücadele edecek ve ilimizi temsil edecekler. İlde, gruplarda ilimizi temsil edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Turnuvaya katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

15 Mar 2018 - 09:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

seyfettin - birçok ilde olmayan branşlar ilçemizde var,emeği geçen hocalarımıza teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 09:03