Ardıç’tan taraftara destek daveti

Elbistanspor Teknik Sorumlusu Kadir Ardıç, hafta sonu oynanacak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor maçı için tüm Elbistanlılara takıma destek olmaları çağrısında bulundu.

Ardıç’tan taraftara destek daveti
Haber albümü için resme tıklayın

Temsilcimiz Elbistanspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’taki 3.maçını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’la evinde oynayacak. Ligde geride kalan 2 haftada 1 beraberlik ve 1 de hükmen galip sayılarak 3 puan alan Elbistanspor, 4 puanla 3.sırada bulunuyor. Grubun üst sıralarını yakından ilgilendirecek maç, 6 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Elbistan sentetik çim sahada oynanacak.

Elbistanspor Teknik Sorumlusu Kadir Ardıç, zorlu mücadeleye en iyi şekilde hazırlandıklarını ve takımda moral-motivasyonun en üst seviyede olduğunu söyledi. Bu önemli maçta taraftar desteğinin, çok önemli olduğunu vurgulayan Ardıç, bütün Elbistan halkını maça davet etti.

03 Eki 2019 - 16:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

mustafa - başkan davdav devam ediyormu etmiyorsa başkan kim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ekim 16:50
02

Elbistanlı - Tozun ıçinde güzel maç oluyor stadın yanındaki toprak yola çözüm bulmak lazım yani belediyeyi göreve çağırıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ekim 16:50
01

ELBISTAN SPOR TARAFTARI - O SENE BU SENE OLACAK SAMPIYON ELBISTAN SPOR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ekim 16:50