Sağlık kuruluşlarındaki 29 münhal kadro atama bekliyor

Elbistan Devlet Hastanesi ve Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM) münhal bulunan 29 kadro, 2017 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası tercihleri arasında yer aldı.

Sağlık kuruluşlarındaki 29 münhal kadro atama bekliyor
Sağlık kuruluşlarındaki 29 münhal kadro atama bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre 2017 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası, 6 Eylül 2017 Çarşamba günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.

Uzman hekim, diş tabibi, ebe, hemşire ve sağlık memuru gibi münhal kadrolar için atama kurası yapılacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından açılan Eylül dönemi kurasında, Elbistan Devlet Hastanesi ve Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yer alıyor. Münhal bulunan kadroların tercih edilmesi halinde atama yapılacağı belirtilirken, münhal kadroların tercih edilmesi halinde sağlık personeli kadrosuna 29 yeni personel katılmış olacak.

6 Eylül 2017 Çarşamba günü yapılacak olan kurada Elbistan Devlet Hastanesi’nde tercih edilebilecek kadrolar ve sayıları şu şekilde:

“1 Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı, 1 Ortopedi Uzmanı, 1 Plastik Cerrahi Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 6 ebe, 12 hemşeri ve 1 sağlık memuru.”

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki münhal kadrolar ise şöyle:

“1 Uzman Diş Tabibi, 1 Periodontoloji Uzmanı, 1 Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.”

12 Ağu 2017 - 14:51 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Vatandas - Hastanede kullanilan mazemenin tamami curuk aksini idea edenler bir girsin gezsinler 1 yil bile olmadi dokuluyo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 14:51
05

Özmenem - Hastane Büyük Bazı Bölümlerde Dr çok, Dolayısıyla hasta normalden az; Bazı Bölümlerde de Yer Yok. Bölgenin En Çok Maruz Kaldığı Dermatoloji, on beş günü geçtiği için Randevu,bile Alamıyorsun. Dr. Tek. Hasta Çok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 14:51
04

erdal - bu gün cocuğumu götürdüm, alamayız dediler. sıra yok dediler. acile gittim herkes hasta. ne oluyor bu sağlıkta. neden insanlar hasta. insanların sağlıklarıyla oynanıyor sanırım bir komplo var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 14:51
03

ahmet - beyin cerrahı kadroları doldu galiba yoksa kadrosu burda da başka yerde mi çalışıyorlar acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 14:51
02

elbistanli - vatandasa katiliyorum cunku ic dizayda kullanilan malzeme ve iscilik sifir. hizmet sifir. park yerleri bos ama axil gidis yönü park edilerek kapali ( tabiki hastane personeli 2 adim yurumemek) icin acil gidis yönüne park ediyor bunuda bastabib ve guvenlik göruyor göz yumuyorlar. bastabibi yerinde bulsak sikayet edecegiz. ama tc icislerine tc saglik bakanligina ve bimere resimlerle basvuru yapmak daha dogru. duyarli vatanlarin sikayetten cekinmemeli bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 14:51
01

KALENDER ÖZCAN - MAHİR UNAL SAYİN BİZ HASTAN ÇOK TEŞKUR LER

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 14:51